USG MarCom zet 'een stap vooruit' en wint de aanbesteding van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) voor Communicatie inhuur!
Nieuws
1 minuut leestijd

USG MarCom zet 'een stap vooruit' en wint de aanbesteding van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) voor Communicatie inhuur!

Met gepaste trots delen wij mee dat de VNG USG MarCom heeft geselecteerd als één van de drie vaste partners voor het leveren van professionals op het gebied van Communicatie inhuur. Voor de komende 4 jaar zal USG MarCom verantwoordelijk zijn voor het leveren van professionals voor de communicatieafdeling van de VNG.

“We zijn verheugd dat de VNG voor ons heeft gekozen als één van de drie vaste leverancier voor de inhuur van communicatieadviseurs, woordvoerders en redacteuren (contenspecialisten). We kijken uit naar een duurzame samenwerking waarin we een bijdrage leveren aan een hoog kwaliteitsniveau voor de tijdelijke inhuur van de VNG. Natuurlijk willen we hierbij ook de andere 2 partijen, Bureau voor Overheidscommunicatie en OnlyHuman, van harte feliciteren met de gunning.”

Janine Kruider, Commercieel Manager bij USG MarCom

Communicatieprofielen

De inhuur betreft externe inzet van communicatieadviseurs, woordvoerders en redacteuren. In de regio: Randstad en Den Haag. Onze professionals zullen werken op de afdeling Communicatie van de VNG, wat bestaat uit de teams Communicatieadvies, Woord- & Beeldvoering, Redactie & Publicatie en Dienstverlening & Ledenrelaties. De afdeling heeft als doel om strategie, kaders en richtlijnen op te stellen, advies te geven, woordvoering te doen, content te produceren en publiceren, communicatieproducten te ontwikkelen en uit te voeren en communicatiekanalen te beheren.

Interim opdrachten bij de VNG

Samen met alle gemeenten staat de VNG voor kracht en kwaliteit van de lokale overheid. De VNG heeft als kerntaken belangenbehartiging en kennisdeling en het ondersteunen van gemeenten bij de uitvoering. 

Als interim professional kun je bijdragen aan deze missie door tijdelijke opdrachten uit te voeren voor de VNG. De VNG biedt een platform voor opinievorming en vernieuwing en fungeert als belangenbehartiger voor alle gemeenten. Als onderdeel van dit belangrijke kennisplatform draag je bij aan de ontwikkeling van het lokale bestuur in Nederland.

USG MarCom is momenteel op zoek naar interim professionals. De meest voorkomende functieprofielen die USG MarCom voor de VNG zal werven; communicatieadviseur, woordvoerder en redacteur. Als je geïnteresseerd bent om via USG MarCom voor de VNG te werken, solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Over USG MarCom

USG MarCom is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van marketing & communicatie. De organisatie biedt een breed scala aan oplossingen, van detachering, ZZP-bemiddeling tot werving & selectie. En beschikt over een groot netwerk van gekwalificeerde en ervaren MarCom professionals die ingezet kunnen worden voor uiteenlopende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. USG MarCom onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak, haar kennis van de markt en haar focus op kwaliteit en innovatie.

Deel dit artikel