USG MarCom professionals aan het werk
Onze oplossingen
USG MarCom werkt samen met opdrachtgevers. We vragen net zo lang door totdat helder is wat er écht nodig is. Zo leveren wij de beste marketing- en communicatieadviseurs aan onze opdrachtgevers.

Uit liefde voor het vak

USG MarCom richt zich sinds 1991 op de vakgebieden marketing en communicatie. Sterker nog, dit is ons specialisme! Met plezier verdiepen we ons in mensen en marketing- en communicatievraagstukken. We vragen net zo lang door totdat helder is wat er écht nodig is. 

Als we precies weten waar een organisatie echt mee geholpen is, komt ons advies tot zijn recht. Dat is terug te zien in onze duurzame samenwerkingen met corporates, het midden- en kleinbedrijf en de centrale- en decentrale overheid. Elke vraag is uniek en daarom bieden we verschillende diensten aan.

Contact

 

Senior Marketing Communicatie Adviseur achter tablet

Dit is wat onze klanten zeggen over ons

Bij USG MarCom streven we naar duurzame relaties met onze klanten. We werken samen aan lange termijn succes, maar bieden ook eenmalige ondersteuning om de perfecte match te vinden voor specifieke behoeften.
We hebben nu al vaker een uitvraag gedaan en het is USG MarCom al een aantal keren gelukt om de beste kandidaat voor te dragen.
Douwe Boersma, Afdelingsmanager Gemeente Ede
USG MarCom is voor ons een fijne partner om mee samen te werken. Eentje die weet wat ons vak inhoudt en goed luistert naar onze behoeften.
Toinja van Daal, Communicatiemanager Heijmans

Vragen?

Op zoek naar (tijdelijke) versterking? Onze accountmanagers helpen graag.

Yvonne Wiersma
Senior accountmanager

Wij helpen graag verder

Vraag een offerte en meer informatie aan voor het plaatsen van een vacature. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact op.
In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken