Interessante opdrachten bij de Rijksoverheid
Heb jij interesse in een opdracht bij de (rijks)overheid en werk je als freelancer of op basis van detachering? Vul dan het formulier in en we nemen contact op.

  Partner van de Rijksoverheid

  Per 1 november 2021 is USG MarCom wederom geselecteerd als mantelpartner voor het Rijk. Daar zijn wij o zo trots op, want hierdoor kunnen wij onze communicatieadviseurs de kans bieden om op interim basis aan de slag te gaan voor op  voor uiteenlopende organisaties van de Rijksoverheid, zoals ministeries en uitvoeringsorganisaties. Zowel op junior, medior, senior en strategisch niveau. 

  Naast de Rijksoverheid, zijn wij ook preferred supplier bij andere mooie organisaties zoals verschillende provincies, middelgrote gemeenten en waterschappen en het COA.

   Senior Marketing Communicatie Adviseur achter tablet

    Werken voor de Rijksoverheid

    Het Rijk maakt serieus werk van Nederland. Wij maken serieus werk van jouw werk bij het Rijk. In onze aanpak sta jij centraal, met al jouw ervaring, wensen en ambities. We zoeken hierin de juiste match tussen opdracht en persoon. Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent en je het beste werk levert.

    • Je kunt bij ons in vaste dienst komen of als freelancer of voorkeurskandidaat;
    • Door onze jarenlange ervaring kennen we de (Rijks)overheid als geen ander;
    • Je wordt onderdeel van ons netwerk boordevol interessante opdrachtgevers, opdrachten en like-minded vakidioten;
    • Er is altijd een USG collega in de buurt met wie je kunt sparren of gewoon even lekker een kop koffie kunt drinken.
    VacancyCTAlarge
    Over USG MarCom
    We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

    Vragen over werken als communicatieadviseur bij de Rijksoverheid?

    Neem gerust contact op met onze recruiters.

    Nicoline Cossee  
    Recruiter vaste banen
    Sandy Broos
    Recruiter interim/zzp