Over USG MarCom
Wij zijn een interim, advies, en werving & selectie bureau dat streeft naar een wereld waarin we een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en ambities van mensen en organisaties.
ILLU-_MARCOM

Waar wij voor staan

Daarnaast zijn we van mening dat elke organisatie in Nederland het verdient om kwalitatief goed personeel in huis te hebben om het primaire proces te ondersteunen met authentieke en effectieve marketing en communicatie. Uit liefde voor het vak willen we van betekenis zijn en blijven. Elke dag benadrukken we daarom de relevantie en meerwaarde van het vak in onze communicatie omdat we geloven dat het leven meer kleur heeft als mensen naar elkaar luisteren en in gesprek blijven.

Voor opdrachtgevers

Waar wij elke dag voor gaan

In de wereld van morgen binden wij (steeds) meer professionals en organisaties langdurig aan ons op het vakgebied van marketing en communicatie. We bieden professionals een stabiele basis, alle kansen om te groeien en een voedingsbodem voor een carrière op maat. Daarnaast zijn we een thuis voor professionals die in de veiligheid van een vaste baan of opdracht genieten van dynamiek en afwisseling. 

Voor freelancers zijn we het betrokken bureau met extra’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. USG MarCom onderscheidt zich door goed werkgeverschap en door een persoonlijke aanpak naar zowel professionals, freelancers en opdrachtgevers. Wij geven gedurende de hele samenwerking nét dat beetje meer aandacht waardoor we verwachtingen overtreffen en onze goede naam wordt verstevigt en doorverteld.

Werken bij USG MarCom

Draag jij ons marketing- en communicatievak ook een warm hart toe en wil je graag - via ons - van betekenis zijn voor onze opdrachtgevers?