Op zoek naar een interim professional?
Bij de invulling van een opdracht kijken we niet alleen naar cv’s of functieomschrijvingen, maar vooral naar het communicatievraagstuk dat binnen jouw organisatie speelt.

USG MarCom adviseurs

Alleen de beste marketing- en communicatiespecialisten die we kunnen vinden, komen bij ons in vaste dienst. Op die manier kunnen we snel en efficiënt kwalitatief goede interim professionals inzetten. Belangrijke selectiecriteria voor onze interim professionals zijn: snelle inzetbaarheid (beperkte inwerktijd nodig), initiatief, ondernemerschap, zelfstandig werkend en resultaatgerichtheid.

Onze professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Wij werken samen

Samen met bedrijven die ook vooruit willen. We versterken elkaar. Met één gezamenlijk doel: mensen en bedrijven succesvol maken. Nóg succesvoller. Dat doen we met onze unieke, op maat gemaakte marketing & communicatie oplossingen. Pas daarna kijken we wie die uitdaging het beste op kan pakken. Dat kunnen één of meerdere interim professionals zijn. Ze gaan bij jou aan de slag, wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s.

 

ILLU-_PEOPLE AT WORK - MARCOM

Toinja van Daal, communicatiemanager Heijmans

“De afdeling Communicatie van Heijmans zocht afgelopen jaren een aantal keer naar een communicatieprofessional als aanvulling op het vaste team. De vraag was elke keer anders: Junior, medior of senior, per direct starten of over een maand, werken aan een afgebakend project of voor langere tijd meedraaien op de afdeling. Via USG MarCom vonden we zeer geschikte kandidaten. Het is voor ons een fijne partner om mee samen te werken. Eentje die weet wat ons vak inhoudt, goed luistert naar onze behoeften en keuze biedt in kandidaten."

Neem contact met ons op

Anouk Ackermans
Senior recruiter
Marieke van Os
Algemeen directeur
Yvonne Matze
Senior corporate recruiter