Hey freelancer, ben jij klaar voor je volgende opdracht?
Word onderdeel van ons netwerk, profiteer van de vele voordelen en ga aan de slag bij toonaangevende organisaties!

Wat we je bieden

  • Groot landelijk netwerk: Jij wordt onderdeel van een groot landelijk netwerk. Niet alleen van opdrachtgevers, maar ook van gelijkgestemden vakidioten! Meer dan 100 freelancers werken op dit moment via ons.
  • Workshops en bijeenkomsten: Vier keer per jaar kun je meedoen aan workshops en netwerkbijeenkomsten met relevante onderwerpen uit de vakgebieden marketing en communicatie.
  • Rijksoverheid: Jij kunt aan de slag bij de Rijksoverheid. USG MarCom is partner en dit betekent dat wij veel prachtige interim functies bij de Rijksoverheid mogen vervullen.
  • Verschillende opdrachten: Wij zijn voorkeursleverancier bij verschillende organisaties zoals provincies, middelgrote gemeenten, waterschappen en zorgverzekeraars.
  • Facturatie uit handen: Geen gedoe meer met overeenkomsten en facturatie! Wij hebben hier ruime ervaring mee en nemen de contractadministratie voor jou uit handen.
  • Op tijd betaald: Jouw factuur altijd gegarandeerd binnen 30 dagen betaald via een eenvoudig facturatieplatform (Younited).
  • Een lange termijn samenwerking: Jij vind het belangrijk dat een project naar tevredenheid verloopt en dat vinden wij ook. Daarom hebben we regelmatig contact met je over hoe het gaat en wat we voor je kunnen betekenen.

 

Adviseurs werken aan tafel
Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail
Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

“Na 18 jaar eigen klanten werven en administratieve rompslomp, word ik nu door USG voorgesteld bij de meest interessante opdrachtgevers en naar facturatie en administratie heb ik bijna geen omkijken meer.”

Ellen te Riele, ZZP’er

Vragen?

Neem gerust contact op.

Raghda El Hri
Consultant MarCom