Strategie, ​Advies & Projecten
Alleen of in teamverband, we denken met je mee. Want kennisdeling is onze kracht. Samen bepalen we de juiste route naar de oplossing van ook jouw marketingcommunicatie-uitdaging.

Altijd de juiste adviseur

Corporate communicatiespecialisten, webredacteuren, social media-experts: voor elk communicatie- of marketingvraagstuk hebben wij de juiste adviseurs. Ervaren specialisten die resultaatgericht werken en snel tot de kern komen. Overheidsorganisaties, NGO’s en grote en middelgrote ondernemingen: we geven ze dagelijks praktische en strategische adviezen of nemen from scratch gehele projecten voor hen uit handen.

Wij werken samen

Samen met bedrijven die ook vooruit willen. We versterken elkaar. Met één gezamenlijk doel: mensen en bedrijven succesvol maken. Nóg succesvoller. Dat doen we met onze unieke, op maat gemaakte marketing & communicatie oplossingen.

 

Icoon die samenwerking aangeeft bij USG MarCom
pauline-roodenburg

Pauline Roodenburg, merkstrateeg Erasmus MC

“Op de afdeling Marketing & Communicatie van het Erasmus MC hebben we, naar volle tevredenheid, enkele jaren frequent gebruik mogen maken van de marketing- en communicatieadviseurs van USG MarCom. Van strategisch tot operationeel niveau. De match op onze vraag en het aanbod verliep altijd gedegen en toch snel. Resultaat: de juiste kracht, kennis en kunde op het vraagstuk. Er wordt goed meegedacht. Geen ’dure’ strategisch adviseur voor operationele werkzaamheden. Aanbevelenswaardig!"

Neem contact met ons op

Yvonne Wiersma
Senior accountmanager