Senior Marketing Communicatieadviseur
• HBO • 36 uur • € 4.500 - € 5.200

Aan de slag als adviseur

Als senior adviseur kom je in dienst bij USG MarCom en werk je op interim basis aan diverse opdrachten. Wij bieden je een vaste basis, zodat jij kunt vlammen binnen de Rijksoverheid, bij gemeentes en provincies, zorg, bouw, energie en andere zakelijke dienstverleners.

Samen met USG MarCom blijf je jezelf ontwikkelen door: workshops, een rol in een expertiseteam en trainingen op maat.

Senior Marketing Communicatie Adviseur achter tablet

“Bij iedere opdracht blijkt weer dat organisaties echt om jouw kennis en ideeën zitten te springen én doe je zelf ook weer nieuwe kennis op. Dat geeft energie en meteen ook eer van je werk.”

Erwin van der Does

Wat ga je doen?

Je zal vanuit jouw expertise worden ingezet in verschillende rollen. Aan de slag als interne communicatieadviseur, strategisch communicatieadviseur, woordvoerder of een andere marketing en/of communicatie gerelateerde functie? Wij zijn benieuwd wat bij jou past.

De duur van een opdracht verschilt per opdracht, maar ga uit van gemiddeld negen maanden.

Handen van vrouw typen op toetsenbord
VacancyCTAlarge
Wie zijn wij?
USG MarCom is een interim, advies, en werving & selectie bureau dat er naar streeft een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ambities van mensen en organisaties. Daarnaast zijn we van mening dat elke organisatie in Nederland het verdient om kwalitatief goed personeel in huis te hebben om het primaire proces te ondersteunen met authentieke en effectieve marketing en communicatie. Uit liefde voor het vak willen we van betekenis zijn en blijven. Onze kantoren zijn te vinden in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Almere!

Solliciteren

Interesse? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je USG MarCom - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vragen?

Nicoline Cossee  
Senior (corporate) recruiter

Deel deze vacature