Senior Marketing Communicatieadviseur
Hybride Werken • HBO • 36 uur • Fulltime • € 4.500 - € 5.200 Wij bieden je een vaste basis als USG MarCom Adviseur, zodat jij kunt vlammen binnen de Rijksoverheid, bij gemeentes en provincies en het bedrijfsleven. Je zal vanuit jouw expertise worden ingezet in verschillende rollen.

Kies voor interimmen als MarCom Adviseur

Groeien in jouw rol als marketing- of communicatieadviseur, dat is wat je wilt. Jezelf uitdagen, nieuwe kennis opdoen en je blijven ontwikkelen. Flexibel, leergierig en bevlogen zijn woorden die jou omschrijven. Je bent een marketingcommunicatie medewerker of bent een marketing- of communicatieadviseur in de dop met een brede interesse. Je wilt aan de slag bij uiteenlopende opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Als senior adviseur kom je in dienst bij USG MarCom en werk je op interim basis aan diverse opdrachten. Wij bieden je een vaste basis, zodat jij kunt vlammen binnen de Rijksoverheid, bij gemeentes en provincies. Daarnaast stap je in de wereld van de zorg, bouw, energie en andere zakelijke dienstverleners.
Je zal vanuit jouw expertise worden ingezet in verschillende rollen. Aan de slag als online communicatiemedewerker, content marketeer, interne communicatieadviseur, junior persvoorlichter of een andere marketing en/of communicatie gerelateerde functie? Wij zijn benieuwd wat bij jou past. De duur van een opdracht verschilt per opdracht, maar ga uit van gemiddeld negen maanden.

De afwisseling in opdrachten zorgt voor een versneld leerproces. En daar blijft het net bij, want samen met USG MarCom blijf je jezelf ontwikkelen door: workshops, een rol in een expertiseteam en trainingen op maat.

Vrouw adviseur werkt achter ipad

“Bij iedere opdracht blijkt weer dat organisaties echt om jouw kennis en ideeën zitten te springen én doe je zelf ook weer nieuwe kennis op. Dat geeft energie en meteen ook eer van je werk.”

Erwin van der Does

Over USG MarCom

Wij zijn een interim, advies, en werving & selectie bureau dat er naar streeft een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ambities van mensen en organisaties. Daarnaast zijn we van mening dat elke organisatie in Nederland het verdient om kwalitatief goed personeel in huis te hebben om het primaire proces te ondersteunen met authentieke en effectieve marketing en communicatie. Uit liefde voor het vak willen we van betekenis zijn en blijven. 

Onze kantoren zijn te vinden in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Almere!

Solliciteren

Interesse? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vragen?

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter

Deel deze vacature