TNO gunt USG MarCom aanbesteding
Nieuws
2 minuten leestijd

TNO kiest USG MarCom als vaste samenwerkingspartner voor marketingcommunicatie

Op 9 januari was de kick-off van de samenwerking tussen TNO en USG MarCom. TNO, de onafhankelijke onderzoeksorganisatie die zich bezighoudt met innovatie en kennisontwikkeling op verschillende gebieden, heeft USG MarCom geselecteerd als haar partner voor het leveren van professionals op het gebied van marketingcommunicatie. USG MarCom heeft de aanbesteding voor het perceel Marketing & Communications gewonnen, waarmee zij verantwoordelijk wordt voor het leveren van professionals voor de marketingcommunicatie van TNO. De aanbesteding maakt deel uit van het inkoopbeleid van TNO voor de inzet van flexibele arbeid en professionals.

Het perceel Marketing & Communications bij TNO Corporate Services Organisatie (de staforganisatie) zet tijdelijk professionals in om bij te dragen aan effectieve en vernieuwende marketingcommunicatie. De opdrachten zijn primair voor detachering. Alleen als dit niet mogelijk is en het past bij de opdracht, kan TNO via de bestaande partners een minicompetitie organiseren voor een nieuwe opdracht voor een zzp’er.

Marketingcommunicatie-profielen

De professionals zijn verantwoordelijk voor activiteiten die bijdragen aan een positieve profilering, positionering en reputatie van TNO als innovatiepartner en werkgever. Binnen dit team geven marketeers, M&C Businesspartners en Projectmanagers advies over het realiseren van de strategische prioriteiten van TNO. Ze werken samen met de verschillende afdelingen van TNO om doelstellingen te ondersteunen en te vertalen naar kwalitatieve, professionele en eenduidige marketing- en communicatiestrategieën en -middelen. Daarnaast helpen ze bij het promoten van de slimme, duurzame en inspirerende oplossingen waar TNO trots op is, en brengen deze onder de aandacht bij de doelgroepen. Wij zijn enorm verheugd om de samenwerking met TNO aan te gaan en kijken ernaar uit om een positieve en professionele bijdrage te leveren aan de marketingcommunicatie van TNO.

Werken bij TNO

Heb jij een passie voor marketingcommunicatie en wil je werken voor een van de meest innovatieve onderzoeksorganisaties van Nederland? Dan is dit je kans om je aan te sluiten bij USG MarCom en deel uit te maken van een dynamisch en inspirerend team. USG MarCom is voor TNO proactief op zoek naar Marketeers, M&C Businesspartners en Projectmanagers.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding communicatie en/of marketing
  • Je hebt ervaring met marketingcommunicatie, profilering, positionering en reputatie
  • Je hebt ervaring met digitale content, online marketing, content marketing en campagnes Je hebt ervaring met online kanalen; - al is het een social post, podcast of webinar, jij zet het weg op de juiste online kanalen (denk hierbij aan social media, email, SEO, SEA, multimediaal)
  • Je beheerst het Nederlands én het Engels uitstekend
  • Je krijgt er energie van om meerdere projecten en deadlines tegelijkertijd te managen met aandacht voor details en kwaliteit. Je hebt affiniteit met techniek en innovatie, relevante ervaring in een technische onderzoeksomgeving is een pré

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en afwisselende baan via USG MarCom bij een toonaangevende onderzoeksorganisatie
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een persoonlijke begeleiding en coaching door de resourcemanager van USG MarCom
  • Een dynamisch en inspirerend team van MarCom collega’s waar je inhoudelijk altijd op terug kunt vallen
  • Een kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied

Ben jij enthousiast geworden om voor TNO te werken via USG MarCom en wil je meer weten?
Meld je aan via een open sollicitatie en we nemen zsm contact met je op!
Of neem contact op met onze recruiter Annemieke (+31657502187, mail: annemieke.ruwaard@usgmarcom.nl).

Reageer vóór 20 december 2023! USG MarCom kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden in je carrière bij TNO.

Over USG MarCom
USG MarCom is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van marketing & communicatie. Zij biedt een breed scala aan oplossingen, van detachering, ZZP-bemiddeling tot werving & selectie. En beschikt over een groot netwerk van gekwalificeerde en ervaren MarCom professionals die ingezet kunnen worden voor uiteenlopende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. USG MarCom onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak, haar kennis van de markt en haar focus op kwaliteit en innovatie.

Deel dit artikel