Blonde jongen AI marketeer USG MarCom
Versterking van The Young Digitals
Op zoek naar digitale marketeers met kennis van de belangrijkste AI tools? Wij werken samen met sociale onderneming The Young Digitals zodat wij organisaties kunnen helpen versterken.

AI-Marketeers

Wij werken samen met sociale onderneming The Young Digitals en bieden detachering van AI-marketeers. De AI-marketeers van The Young Digitals kunnen, na het speciale programma dat zij hebben gevolgd, belangrijke skills inzetten om snelle en goede marketing- en communicatieondersteuning te bieden. Deze digitale marketeers hebben uitgebreide kennis van digitale marketing en de belangrijkste AI tools. Daarmee helpen zij, onder begeleiding van senior marketeers, de digitale lat in organisaties een stukje hoger te leggen. 

 

 

Onze ervaringen met AI

Met een stevige portie kennis gaan de digitale talenten aan de slag bij organisaties. Ze zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Echte knokkers als het gaat om het behalen van online resultaat.
Ik merk dat ik door AI veel beter mijn tijd kan indelen en dat het team een stuk efficiënter werkt. Daardoor hebben we meer tijd over voor dingen waar AI nog niet zo goed in is.
Sabrina Lumer, AI marketeer
Met The Young Digitals wordt niet alleen geïnvesteerd in innovatie en efficiëntie maar ook in maatschappelijke verandering. Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen.
Franck Rutten, Accountmanager USG MarCom

Vragen?

Yvonne Wiersma
Senior accountmanager

Interesse in een AI-marketeer?

Ook met behulp van een AI-marketeer Artificial Intelligence inzetten om het werkproces te versnellen? Vul het formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact op om meer informatie te geven.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken