USG Marketing & Communications

Uit liefde voor het vak.

Wij werken samen met onze opdrachtgevers

USG Marketing & Communications richt zich sinds 1991 op de vakgebieden marketing en communicatie. Sterker nog, dit is ons specialisme! Met plezier verdiepen we ons in mensen en marketing- en communicatievraagstukken. We vragen net zo lang door totdat helder is wat er écht nodig is. 

Als we precies weten waar een organisatie echt mee geholpen is, komt ons advies tot zijn recht. Dat zie je terug in onze duurzame samenwerkingen met corporates, het midden- en kleinbedrijf en de centrale- en decentrale overheid. We zijn er trots op dat we ook niet meer weg te denken zijn uit de zorg, de zakelijke- en financiële markt, de bouw en de energiesector. Elke vraag is uniek en daarom bieden we onze diensten los van elkaar aan óf gecombineerd.

Douwe Boersma, Afdelingsmanager Bestuur & Communicatie Gemeente Ede

“We hebben nu meermalen een uitvraag gedaan voor tijdelijke ondersteuning en in concurrentie met andere bureaus is het USG Marketing & Communications een aantal keren gelukt om de beste kandidaat voor te dragen. Ik kan in ieder geval zeggen dat het prettig is dat ik een vaste accountmanager heb en dat overige vragen binnen een dag geregeld worden. Door de samenwerking kennen ze ons zo langzamerhand, maar bij een uitvraag bellen ze ook vaak nog even na om nog even door te vragen waar we echt naar op zoek zijn. Al met al stralen ze uit dat ze een club van professionals zijn met goede contacten in de markt.”

Detachering & Interim

We hebben ruim 75 marketing- en communicatieprofessionals in dienst. Samen met de 'marcommers' uit onze freelancepool werken zij dagelijks aan 200 uiteenlopende interim opdrachten. We streven altijd naar de beste professional voor jouw marketing- en/of communicatievraag. Van junior tot strateeg, van allrounder tot specialist. Eén professional of meerdere. Stuk voor stuk gedreven, vakbekwaam en met een duidelijke visie op het vak.

Wil jij werken als vaste interim marketing- en communicatieprofessional? Kom dan bij ons in dienst! 

Strategieontwikkeling

Een strategie is de eerste stap naar regie en richting binnen de marketing- en/of communicatieafdeling en dús binnen jouw organisatie. Het brengt de organisatiedoelen in- en extern tot leven. Een belangrijke tweede stap is draagvlak voor zowel de inhoud als de uitvoering. Onze marketing- en communicatieprofessionals ontwikkelen en implementeren een strategie op maat. De uitkomst is een helder en tot de verbeelding sprekend antwoord voor wat er werkelijk leeft en nodig is. Binnen én buiten jouw organisatie.

Wil je tijdelijk je team versterken of heb je een marketing- of communicatievraagstuk? Neem contact op met Raghda.

Raghda El Hri
Junior accountmanager

Werving & Selectie

Je kunt de werving en selectie van een nieuwe vaste collega marketing- of communicatieprofessional met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Een team van ervaren en bevlogen talentspecialisten staat voor je klaar. Onze kracht zit in ons netwerk van marketing- en communicatiespecialisten. Van medewerker tot manager. Wij vinden precies die getalenteerde professional die het verschil maakt binnen je organisatie. Op basis van onze selectie voer jij de gesprekken voor de optimale match tussen ervaring, persoonlijkheid en klik met jullie organisatie.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze Talent Specialisten!

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter
Manon van Heumen
Senior talent specialist

Content Creatie Lab

Jaarverslag, nieuwsbrief, verhalen, boeiende en overtuigende speeches, aantrekkelijke brochures en prikkelende webteksten. Wat de vraag ook is: schrijven is een vak en wij hebben voor elke opdracht de juiste pen in huis. Afhankelijk van wat en hoe jij het wil, gaat ons Content Creatie Lab voor je aan de slag. Op kantoor, op afstand, af en toe of elke week. Het kan allemaal. Op basis van een heldere briefing verrassen en ontzorgen we je met teksten die naadloos aansluiten bij jouw organisatie.

Heb je een schrijfopdracht? Neem dan contact op met info@usgmarcom.nl