Op zoek naar een vaste baan? We helpen graag!
Om er zeker van te zijn dat jij op precies de juiste plek terechtkomt, richten onze Talent Specialisten zich op jouw talenten en ambities.

Waar krijg jij energie van?

Wat zoek je in een nieuwe baan? Doordat onze Talent Specialisten jou en onze opdrachtgevers goed kennen kunnen ze de perfecte match maken. Ze staan in contact met een groot landelijk netwerk van opdrachtgevers. Van organisaties in de zorg en het onderwijs tot commerciële bedrijven. Onze Talent Specialisten bemiddelen elke dag marketing- en communicatieadviseurs naar exclusieve vaste functies op alle niveaus: van junior, medior tot senior.

Hoe het werkt

Je kunt direct reageren op één van ons vacatures óf wij benaderen jou. Hoe dan ook, we maken eerst persoonlijk kennis met elkaar. Zo kunnen we samen inschatten of er een match is. Als we je voorstellen bij de klant, zullen we je gedurende het gehele sollicitatieproces begeleiden en adviseren. Word je aangenomen? Dan stopt onze betrokkenheid niet bij de ‘deur’. We blijven ook daarna regelmatig in contact met jou en onze opdrachtgever. Graag vieren we met jou de start van een nieuwe baan en mocht er geen sprake zijn van die – o zo belangrijke – klik, dan zoeken we verder naar een betere match.

Wat we je bieden

  • Groot landelijk netwerk van opdrachtgevers,
  • USG MarCom is al 30 jaar specialist in het bemiddelen in marketing- en communicatiefuncties,
  • Persoonlijke aanpak,
  • Twee ervaren Talent Specialisten met ontelbare succesvolle matches op hun naam,
  • Exclusiviteit: de getoonde vacatures vind je alleen bij ons.

Manon van Heumen
Senior talent specialist
Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail
Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

Meer informatie

Wil je graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Senior Talent Specalisten.

Manon van Heumen
Senior talent specialist
Ilona Derks
Senior talent specialist

“USG MarCom is een mooie club met betrokken en gedreven collega’s. In mijn rol verdiep ik me in de klantbehoefte en de ambities en kwaliteiten van kandidaten. Beide mag ik adviseren en begeleiden in het werving-en selectieproces. Elke dag ga ik voor perfecte matches in het specialistische werkveld van marketing en communicatie. Dit doe ik al 15 jaar met heel veel plezier!”

Manon van Heumen, senior talent specialist