Marketing- of communicatieadviseur worden?
Altijd in beweging als USG MarCom adviseur

Leergierig en bevlogen

Jezelf blijven ontwikkelen, is dé manier om up-to-date te blijven in het marketingcommunicatievak en in onze maatschappij. Als je aan de slag gaat als USG MarCom adviseur zijn jouw groei en ontwikkeling belangrijk voor ons. Lees hieronder meer over de functie. Heb je een vraag? Stuur dan onze recruiters Nicoline Cossee of Yvonne Matze een mail, berichtje via LinkedIn of wees creatief en app direct jouw sollicitatievideo!

Uitdaging & diversiteit

Ten eerste ga je opdrachtgericht aan de slag en word je telkens uitgedaagd om een stapje verder te kijken. Je krijgt allerlei brillen op, zoals de gemeentebril, een bril op sterkte bij de Rijksoverheid en contactlenzen bij een Waterschap. Of je bereidt met scherpe blik een organisatie, actief in de bouw, energie, zorg of zakelijke dienstverlening  voor op de allernieuwste operatie. Je werkt flexibel op locatie van je opdrachtgever of gezellig bij ons op kantoor in Utrecht, Amsterdam, Den Haag of Almere.

Community

Daarnaast blijf je als adviseur hoge ogen gooien, want naast de opdrachten ga je in het eerste jaar aan de slag met onze onboardingstrainingen, intervisiebijeenkomsten en neem je actief deel aan het veldonderzoek binnen jouw expertiseteam. Junior, medior of senior, iedereen leert van en met elkaar! Benieuwd of onze organisatie bij jouw wensen en behoeften past? Doe de scan van Neurolytics en kom erachter of wij die 'personal fit' hebben!

Jouw ontwikkeling

Trots zijn wij op het persoonlijke ontwikkelbudget dat wij je in het tweede jaar mogen aanbieden. Zo kan je zelf je eigen training samenstellen bij onze samenwerkingspartners Frankwatching en Gonda Duivenvoorden. Tot slot mag de persoonlijke begeleiding van jouw resourcemanagers niet ontbreken. Samen stippel je jouw plan voor de toekomst uit met een speciaal daarvoor ontwikkeld programma. Al deze stappen doe je met het geweldige team van collega professionals. 

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter
Nicoline Cossee  
Senior corporate recruiter

Nieuwsgierig? Ontdek jouw baan:

 

Onze adviseurs aan het woord

Tim-Sturrus-junior-professional

Tim Sturrus, Junior USG MarCom adviseur

 “Mijn vertrouwde communicatierol mag ik bij iedere organisatie op een nieuwe manier invullen. Dat maakt werken bij USG MarCom een waardevol avontuur met een hele steile leercurve. Ik sta er nooit alleen voor, want ik kan altijd rekenen op hulp van ruim 60 kundige en enthousiaste USG MarCom collega's. Zij praten me bij op thema’s en vraagstukken waar ik minder over weet. Dat is goed voor mijn kennis, netwerk én toekomst!” 

Sandra-de-Snoo

Sandra de Snoo, Senior USG MarCom adviseur

“Werken als interim communicatieadviseur betekent voor mij heel veel kijkjes achter de schermen van verschillende organisaties en mijn tanden zetten in steeds weer een ander organisatievraagstuk. Bij USG MarCom kan ik mezelf blijven uitvinden en verder ontwikkelen binnen de veiligheid van een vaste baan, maar met de afwisseling en vrijheid die me heel dierbaar is.”

 Recente artikelen