USG Marketing & Communications
HBO/WO | 32 - 36 uur | Utrecht

Marketing- of communicatieadviseur USG Marketing & Communications

Solliciteer direct

Altijd in beweging als USG Marketing & Communications Professional

Leergierig en bevlogen
Jezelf blijven ontwikkelen, is dé manier om up-to-date te blijven in het marketingcommunicatievak en in onze maatschappij. Als je aan de slag gaat als USG Marketing & Communications Professional zijn jouw groei en ontwikkeling belangrijk voor ons. Als je aan de slag gaat als USG Marketing & Communications Professional ( junior, medior of senior) zijn jouw groei en ontwikkeling belangrijk voor ons.

Uitdaging & diversiteit
Ten eerste ga je opdrachtgericht aan de slag en word je telkens uitgedaagd om een stapje verder te kijken. Je krijgt allerlei brillen op, zoals de gemeentebril, een bril op sterkte bij de Rijksoverheid en contactlenzen bij een Waterschap. Of je bereidt met scherpe blik een organisatie, actief in de bouw, energie, zorg of zakelijke dienstverlening  voor op de allernieuwste operatie. Je werkt flexibel op locatie van je opdrachtgever of gezellig bij ons op kantoor in Utrecht, Amsterdam, Den Haag of Almere.

Community
Daarnaast blijf je als professional hoge ogen gooien, want naast de opdrachten ga je in het eerste jaar aan de slag met onze onboardingstrainingen, intervisiebijeenkomsten en neem je actief deel aan het veldonderzoek binnen jouw expertiseteam. Junior, medior of senior, iedereen leert van en met elkaar!

Jouw ontwikkeling
Trots zijn wij op het persoonlijke ontwikkelbudget dat wij je in het tweede jaar mogen aanbieden. Zo kan je zelf je eigen training samenstellen bij onze samenwerkingspartners Frankwatching en Gonda Gonda Duivenvoorden. Tot slot mag de persoonlijke begeleiding van jouw resourcemanagers niet ontbreken. Samen stippel je jouw plan voor de toekomst uit met een speciaal daarvoor ontwikkeld programma. Al deze stappen doe je met het geweldige team van collega professionals. 

Neem contact op
Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen in een gezellig en enthousiast team? Lees hieronder meer over de junior, medior of senior professionalfunctie van USG Marketing & Communications. Heb je een vraag? Stuur dan onze recruiter Yvonne Matze een mail, berichtje via LinkedIn of wees creatief en app direct jouw sollicitatievideo!

Deel vacature

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter

Onze professionals aan het woord

Tim Sturrus

“Mijn vertrouwde communicatierol mag ik bij iedere organisatie op een nieuwe manier invullen. Dat maakt werken bij USG MarCom een waardevol avontuur met een hele steile leercurve. Ik sta er nooit alleen voor, want ik kan altijd rekenen op hulp van ruim 60 kundige en enthousiaste USG MarCom collega's. Zij praten me bij op thema’s en vraagstukken waar ik minder over weet. Dat is goed voor mijn kennis, netwerk én toekomst!”  

Tim Sturrus, junior communicatieprofessional 

Sandra de Snoo

“Werken als interim communicatieprofessional betekent voor mij heel veel kijkjes achter de schermen van verschillende organisaties en mijn tanden zetten in steeds weer een ander organisatievraagstuk. Bij USG MarCom kan ik mezelf blijven uitvinden en verder ontwikkelen binnen de veiligheid van een vaste baan, maar met de afwisseling en vrijheid die me heel dierbaar is.”

Sandra de Snoo, senior communicatieprofessional

Over USG Marketing & Communications

Wij werken samen. Samen met bedrijven die ook vooruit willen. We versterken elkaar. Met één gezamenlijk doel: mensen en bedrijven succesvol maken. Nóg succesvoller. Dat doen we met onze unieke, op maat gemaakte marketing en communicatie oplossingen.

We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten. Benieuwd hoe wij werken en met wie wij werken? Klik dan hier

Is dit jouw baan?

Ben jij enthousiast over de rol van Marketing & Communications Professional? Solliciteer direct via onderstaande buttons!