Vind jouw droombaan

De nummer 1 Marketing & Communicatie partner

ILLU-_MARCOM

120 professionals in dienst

ILLU-_PEOPLE AT WORK - MARCOM

75 actieve opdrachtgevers

ILLU-_INNOVATION - MARCOM copie

30 jaar ervaring

Wij zijn er voor jou!

Maak kennis met USG MarCom. Al 30 jaar creëren en bieden wij betekenisvol werk aan marketing- en communicatie-professionals. Wat ons drijft is de grote wens om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ambities van mensen en organisaties.

We combineren ons talent voor het werven en selecteren van professionals met uitstekende kennis van het vak, de markt én een groot netwerk. Ons werk is mensenwerk en daar zijn we trots op!

Droombaan nog niet gevonden?
Bekijk direct onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Op basis van jouw wensen en beschikbaarheid gaan wij voor je aan de slag!

Wat anderen over ons zeggen

“Soms ben je op zoek naar die ene topper die je via een normale procedure vaak mist.”

Marianne Simjouw - Senior adviseur

“Snel een professional nodig op het gebied van communicatie, denk dan aan USG”

Manuel Hezeman - Directeur

Interne & Verandercommunicatie
0 minuten leestijd

Whitepaper & MarCom Talks: Europese trends in communicatie

Digitalisering van de communicatie is dé grote uitdaging voor communicatieprofessionals in heel Europa. Daarbij gaat het zowel om de digitalisering van de infrastructuur als de digitalisering van de interne- en externe communicatie met stakeholders. Het bedrijfsleven is al druk bezig met de implementatie van deze ontwikkelingen. De rollen van communicatieprofessionals gaan flink veranderen. Download en lees hieronder het Nederlandstalig whitepaper over dé Europese communicatietrends en bekijk het USG MarCom Talks webinar over de toekomst van het communicatievak.

De Europese communicatietrends

Vanuit het Centrum Strategische Communicatie is er nu een Nederlandstalige whitepaper uitgegeven naar aanleiding van de European Communication Monitor 2021. In deze whitepaper lees je alles over de digitalisering van ons vak en dé Europese communicatietrends.


De toekomst van het communicatievak

In samenwerking met het Centrum Strategische Communicatie heeft USG Marketing & Communications op dinsdag 2 november 2021 het USG MarCom Talks webinar georganiseerd over de toekomst van het communicatievak. Bekijk hieronder de uitzending en ontdek hoe communicatieprofessionals kunnen inspelen op de toekomst.

Celia Noordegraaf (Bestuurslid Logeion) praat met verschillende sprekers. Bijzonder Hoogleraar Christian Burgers licht aan de hand van een aantal grafieken de Nederlandse situatie nader toe en vertelt over welke sectoren voorop lopen en hoe we daar ons voordeel mee kunnen doen. Karin Dooren van Windpark Fryslân laat zien hoe de digitalisering doorwerkt in haar contact met interne en externe stakeholders en hoe digitale communicatie beslist niet onpersoonlijk hoeft te zijn. Tot slot gaat algemeen directeur van USG Marketing & Communications Marieke van Os in op de verschillende rollen van communicatieprofessionals.

 

Deel dit artikel

;