Hogeschool Van Hall Larenstein
Nieuws
0 minuten leestijd

Fantastisch nieuws! USG MarCom heeft de (Europese) aanbesteding van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) definitief gegund gekregen.

Deze aanbesteding heeft betrekking op de inhuur van Marketing & Communicatie professionals.

Door het toekennen van de gunning is USG MarCom de komende vier jaar één van de drie leveranciers van de internationale groene kennisinstelling. In deze periode gaan onze MarCom Adviseurs mooie opdrachten vervullen de hogeschool in de volgende rollen: (sr.) Communicatieadviseur, (sr.) (Online) Marketeer, Webredacteur, Content Creator en Coördinator Scholenvoorlichting. De hogeschool heeft faculteiten in Leeuwarden en Velp.

Janine Kruider, contractmanager USG MarCom: “We zijn blij met deze nieuwe samenwerking met de Hogeschool Van Hall Larenstein! Een mooie aanvulling op onze bestaande contractpartners, waarbij wij Marketing & Communicatie professionals uitdagende interim opdrachten in het onderwijs kunnen aanbieden.”

Ook directeur Marieke van Os is verheugd: “Ons harde teamwork wordt beloond. We mogen trots zijn op dit mooie resultaat! En natuurlijk willen we hierbij ook de andere twee partijen, Van Kinsbergen en Communicatiemensen.nu, van harte feliciteren met de gunning.”

Over Van Hall Larenstein
Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) is de duurzaamste hogeschool van Nederland met een internationale focus. Als kennisinstituut combineert de hogeschool onderwijs, verzorgd door gedreven experts, met toegepast onderzoek binnen de verschillende lectoraten. HVHL leidt studenten op tot hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals die bijdragen aan een duurzame wereld.

Ben jij als MarCom Adviseur geïnteresseerd om via USG MarCom een opdracht uit te voeren bij Hogeschool Van Hall Larenstein? Neem dan contact op met  Sonja Gerritsen en/of  Raghda el Hri.

Foto: © Hogeschool Van Hall Larenstein

Deel dit artikel