Provincie Zuid-Holland
1 minuut leestijd

USG MarCom haalt de aanbesteding van provincie Zuid-Holland binnen!

Met trots mogen wij mededelen dat USG MarCom voor de nieuwe 4-jarige bestuursperiode van de provincie Zuid-Holland de aanbesteding definitief gegund heeft gekregen.

Gedurende deze periode zijn wij een van de leveranciers van communicatieadviseurs voor de provincie. Dat betekent dat er veel mooie en veelzijdige opdrachten aankomen voor onze MarCom Adviseurs en aangesloten zzp’ers. Van junior tot senior en van interne tot externe communicatie.

Deze gunning komt op een bijzonder moment, aangezien gisteren de Provinciale Statenverkiezingen hebben plaatsgevonden. De provincie Zuid-Holland speelt een belangrijke rol in de Nederlandse politiek en daarom is het winnen van deze aanbesteding des te meer een mooi vooruitzicht voor interim professionals.

Janine Kruider, Contractmanager voor de provincie Zuid-Holland (PZH); “We zijn trots dat (ook) de provincie Zuid-Holland voor ons heeft gekozen als vaste leverancier voor de inzet van interim communicatieadviseurs. We kijken uit naar een duurzame, inspirerende en constructieve samenwerking waarin we een bijdrage leveren aan de inzet van communicatiedeskundigen op verschillende niveaus voor de ondersteuning van zowel de interne organisatie als voor projecten van PZH.”

Provincie Zuid-Holland aanbesteding

Over provincie Zuid-Holland
De provincie Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland, en daardoor ook de meest veelzijdige. Van strand & duinen tot grote steden en van historische dorpskernen tot uitgestrekte polderlandschappen. Maar liefst 1600 mensen werken bij deze provincie iedere dag aan zaken die te groot zijn voor het Rijk, maar te klein voor de 52 gemeentes die Zuid-Holland rijk is.

Ben jij als MarCom Adviseur geïnteresseerd om via USG MarCom een opdracht uit te voeren bij de provincie Zuid-Holland? Neem dan contact op met Raghda el Hri en/of Charlotte 's-Gravesande-Vormer.

Deel dit artikel