Gemeente Haarlem gunt aanbesteding aan USG MarCom
Nieuws
0 minuten leestijd

USG MarCom haalt de aanbesteding van Gemeente Haarlem en Zandvoort binnen!

Met trots delen wij dat USG MarCom door zowel de Gemeente Haarlem als de gemeente Zandvoort is gekozen als strategische partner voor de tijdelijke inhuur van communicatiespecialisten. Wij zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijken ernaar uit om communicatiespecialisten te matchen aan uitdagende en maatschappelijk relevante opdrachten. Het is een eer dat zij voor ons hebben gekozen na een competitieve aanbestedingsprocedure.

De raamovereenkomst is officieel van start gegaan op 1 september 2023 en heeft een minimale duur van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Dit biedt ons de kans om een langdurige en duurzame samenwerking op te bouwen met zowel de energieke stad Haarlem, die zich kenmerkt door haar initiatiefrijke bewoners. En ook met Zandvoort. Een dorp met een kleinschalige, persoonlijke en hechte gemeenschap met de belangrijkste badplaats van de metropoolregio Amsterdam, dat jaarlijks talloze bezoekers trekt.

Anna Catharina Ashouwer, algemeen directeur van USG Professionals BV, en Janine Kruider, commercieel manager van USG MarCom, benadrukken het belang van een strategische en duurzame samenwerking. Een duurzame relatie zorgt voor meer betrokkenheid en stelt ons in staat om gezamenlijk te groeien en strategisch samen te werken aan uitdagende en maatschappelijk relevante communicatieopdrachten waarbij we streven naar het behouden van kennis en continuïteit.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Verbinden van communicatietalent aan organisaties doen wij vanuit onze visie ‘Uit liefde voor het vak’. Dit doen we met kennis van het vakgebied én met behulp van ons netwerk.

Ben jij geïnteresseerd om als interim communicatieadviseur via USG MarCom een opdracht uit te voeren bij de gemeente Haarlem  en/of de gemeente Zandvoort op junior, medior, senior en strategisch niveau? Kom in contact met Yvonne Wiersma, accountmanager van USG MarCom, via 0620634730 of yvonne.wiersma@usgmarcom.nl

Opdrachten vallen binnen gebieden zoals gebieds- en omgevingscommunicatie, interne (verander)communicatie, cultuur- en gedragsverandering, crisiscommunicatie, strategische communicatie, online communicatie, marketingcommunicatie en fysiek en/of sociaal domein.

Deel dit artikel