Genomineerd voor recruiter van het jaar 2024 Yvonne Wiersma
Nieuws
1 minuut leestijd

Genomineerd voor Recruiter van het Jaar 2024: Yvonne Wiersma

Onze collega Yvonne Wiersma is door &Werf genomineerd voor Recruiter van het Jaar 2024. Al meer dan twintig jaar lang werkt Yvonne met veel passie en enthousiasme als senior accountmanager bij USG MarCom.

Yvonne haar liefde voor het vak is niet alleen meetbaar in de tijd die ze in haar werk stopt, maar ook in de impact die ze heeft gehad én nog altijd maakt op talloze carrières en organisaties. In haar tijd bij USG MarCom is ook haar blijdschap en enthousiasme bij het verzilveren van een passende match nog net zo groot als bij de start van onze samenwerking in 2001.  

Geheim voor succes

Een van Yvonne's meest opvallende kenmerken is haar vermogen om te luisteren. In een wereld waar snelheid soms de boventoon voert, neemt Yvonne de tijd om écht te begrijpen wat zowel kandidaten als werkgevers zoeken. Haar luisterend oor is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Zo bouwt ze een vertrouwensband op die verder gaat dan de gebruikelijke recruiter-kandidaatrelatie.

Invloed op carrières

Met haar begeleiding hebben veel marketing- en communicatieprofessionals hun professionele pad zien groeien. Ze heeft een groot hart voor haar klanten en dezelfde toewijding voor degenen die ze een passende opdracht bezorgt. Yvonne gaat verder dan slechts het lezen van CV's; ze streeft ernaar de mens achter de professional en diens drijfveren te leren kennen. Dit maakt haar een waardevolle kracht binnen USG MarCom.

Resultaat met een menselijke touch

Collega's omschrijven Yvonne als een "mensenmens" met oog voor resultaat. Zij gaat verder dan het in kaart brengen van competenties en vaardigheden. Ze is altijd op zoek naar de persoon achter die vaardigheden. Het is deze menselijke touch die haar werk niet alleen effectief maakt, maar ook diepgaand en betekenisvol.

Een welverdiende nominatie

Wij zijn enorm trots op de nominatie van onze collega Yvonne Wiersma voor Recruiter van het Jaar 2024. We feliciteren haar met deze mooie prestatie en bedanken haar voor de jarenlange toewijding en het creëren van succesverhalen in de wereld van werving en selectie. 

Wil je meer weten over de inhoud van de MarCom-adviseur functie bij USG MarCom? Lees dan snel verder.
Of kun jij tijdelijke ondersteuning jouw team gebruiken? Kom met ons in contact over een interim adviseur of plaats een vacature.

Deel dit artikel