USG Marketing & Communications
HBO+ | 8-40 uur | Heel Nederland

Freelancer? Schrijf je in voor interessante opdrachten bij de (Rijks)overheid

Heb jij ervaring binnen de (rijks)overheid en werk je als freelancer of op basis van detachering? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.
Solliciteer direct

Al zolang we bestaan (sinds 1991) versterken onze communicatieprofessionals de dienst publieke communicatie bij het Rijk. En sinds 2014 zijn we voorkeursleverancier voor de 12 ministeries, vele uitvoerende diensten, inspecties en Hoge Colleges van Staat. Dagelijks leveren ruim 45 collega’s een unieke bijdrage aan een beter Nederland. Een partnerschap met als basis kennis en expertise. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor de mooie opdrachten die we nog open hebben staan!

Naast de vacatures bij de Rijksoverheid, zijn we ook preferred supplier bij verschillende organisaties zoals provincies, middelgrote gemeenten en waterschappen.

Wat we vragen

 • Ervaring bij de Rijksoverheid

Wat we bieden

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

  Over deze functie

  Het Rijk maakt serieus werk van Nederland. Wij maken serieus werk van jouw werk bij het Rijk. In onze aanpak sta jij centraal, met al jouw ervaring, wensen en ambities. We zoeken hierin de juiste match tussen opdracht en persoon. Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent en je het beste werk levert. Of je nu bij ons in vaste dienst komt, op detacheringsbasis werkt of aan de slag gaat als freelancer of voorkeurskandidaat. Wij zorgen ervoor dat jij het beste van jezelf kunt laten zien.

  • Je kunt bij ons in vaste dienst komen of aan de slag op detacheringsbasis, als freelancer of voorkeurskandidaat;
  • Door onze jarenlange ervaring kennen we de (Rijks)overheid als geen ander;
  • Je wordt onderdeel van ons netwerk boordevol interessante opdrachtgevers, opdrachten en like-minded vakidioten;
  • Er is altijd een USG collega in de buurt met wie je kunt sparren of gewoon even lekker een kop koffie kunt drinken;
  • Eerste mogelijkheid tot inschrijven voor de populaire World Cafés.

  Altijd de laatste vacatures in je mail

  Kitty Lemckert
  Resourcemanager

  Wat wij bieden

  In dienst als professional
  Wil jij job-hoppen met de zekerheid van een vast contract? En wil jij continu worden uitgedaagd om nieuwe (maatschappelijke)vraagstukken op te lossen met creatieve en innovatieve oplossingen? Dan ben je bij ons op je plek. Het is wat ons typeert als organisatie en partner bij de Rijksoverheid.

  Voordelen:

  • Vast contract, met uitstekende bonusregeling
  • Ontwikkeling door coaching, begeleiding, intervisie, training & opleidingen
  • Je bent van harte welkom bij onze borrels, kwartaalbijeenkomsten en jaarlijkse wintersport

  USG Marketing & Communications

  P.J. Oudweg 61
  1314 CK Almere
  +31 (0)30 750 18 10
  info@usgmarcom.nl

  Werken als freelancer via USG Marketing & Communications

  USG Marketing & Communications heeft interessante interim communicatie en marketingopdrachten voor freelancer bij de Rijksoverheid. Wil je meer weten over onze opdrachten? Neem contact met ons op of schrijf je in als freelancer.

  Voordelen:

  • Contractadministratie uit handen
  • We zorgen ervoor dat je factuur altijd binnen 30 dagen wordt betaald
  • We zijn altijd op zoek naar lange termijn partnerschappen

  Kitty Lemckert, senior recruiter rijksoverheid

  “Ik hou van dynamiek, deadlines en communicatievraagstukken en dat vind ik allemaal in mijn functie én bij USG MarCom. Ik krijg energie van de marcom professionals waarmee en waarvoor ik werk. Ook het vakgebied van communicatie is, net als de marktbehoefte, continu in ontwikkeling en aan verandering onderhevig. Dit houdt me scherp!”

  Over USG Marketing & Communications

  Wij werken samen. Samen met bedrijven die ook vooruit willen. We versterken elkaar. Met één gezamenlijk doel: mensen en bedrijven succesvol maken. Nóg succesvoller. Dat doen we met onze unieke, op maat gemaakte marketing en communicatie oplossingen.

  We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve 

  en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.