Vind jouw nieuwe job

Drie vrouwen adviseurs werken achter laptop

Wij zijn er voor jou!

Maak kennis met USG MarCom. Al 30 jaar creëren en bieden wij betekenisvol werk aan marketing- en communicatieadviseurs. Wat ons drijft is de grote wens om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ambities van mensen en organisaties.

We combineren ons talent voor het werven en selecteren van adviseurs met uitstekende kennis van het vak, de markt én een groot netwerk. Ons werk is mensenwerk en daar zijn we trots op!

De nummer 1 Marketing & Communicatie partner

ILLU-_MARCOM

75 adviseurs in dienst

ILLU-_PEOPLE AT WORK - MARCOM

75 actieve opdrachtgevers

ILLU-_INNOVATION - MARCOM copie

30 jaar ervaring

Adviseurs werken aan tafel

Wij werken samen met onze opdrachtgevers


Met plezier verdiepen wij ons in mensen en marketing- en communicatievraagstukken. We vragen net zo lang door totdat helder is wat er écht nodig is. Als we precies weten waar een organisatie echt mee geholpen is, komt ons advies tot zijn recht. Dat zie je terug in onze duurzame samenwerkingen met corporates, het midden- en kleinbedrijf en de centrale- en decentrale overheid.

Strategie, ​Advies & Projecten

mei 19, 2022, 09:23
Title : Strategie, ​Advies & Projecten
Alleen of in teamverband, we denken met je mee. Want kennisdeling is onze kracht. Samen bepalen we de juiste route naar de oplossing van ook jouw marketingcommunicatie-uitdaging.
Bekijk direct onze vacatures en opdrachten of stuur ons een open sollicitatie. Op basis van jouw wensen en beschikbaarheid gaan wij voor je aan de slag!

Vragen? Neem contact op:

Nicoline Cossee  
Recruiter vaste banen
Liesbeth Mourits
Corporate recruiter
Sandy Broos
Recruiter interim/zzp