Niekie Snijders testimonial USG MarCom
De ervaring van Nieki met USG MarCom
“Ik verhuisde naar Deventer en wilde werk in de buurt vinden. Binnen twee weken benaderde Manon mij via LinkedIn, dat was een mooie samenkomst.”

Allround Marketeer bij Accell Nederland B.V. in Apeldoorn

“Op LinkedIn kwam ik al de vacature tegen van Allround Marketeer bij Accell Nederland. Ik had er niet gelijk op gesolliciteerd omdat ik het erg naar mijn zin had op mijn vorige werk. Bij toeval benaderde Manon mij een paar dagen later voor exact dezelfde vacature. En vanaf dat moment ging het snel. Na een kennismaking met Manon gaf ze aan dat mijn profiel overeen kwam met hetgeen waar Accell Nederland naar op zoek was: marketingervaring in de retailbranche. Ik mocht op kennismakingsgesprek komen bij Accell Nederland, presenteerde een productcase tijdens mijn tweede gesprek en hoorde diezelfde middag dat ik aangenomen was. Het hele proces verliep vlot.

Mijn droombaan? Voor nu zeker. De werkzaamheden sluiten aan bij de uitdagingen waar ik naar op zoek was: het creëren en uitvoeren van campagnes. Ook zie ik eventuele doorgroeimogelijkheden voor de lange termijn.

De passie binnen mijn werk? Ik werk graag voor positieve, mooie merken. Zoals nu voor het Nederlandse fietsmerk Batavus dat onderdeel is van Accell Nederland.

Een bureau als USG is waardevol om mee op te trekken als je op zoek bent naar een nieuwe baan of als je op zoek bent naar een waardevolle toevoeging voor jouw team.”