mask USG Marketing & Communications Website homepage werken bij

Werken bij
USG Marketing & Communications

Elke dag werken er verspreid over ons land rond de honderdvijftig USG MarCommers voor honderden opdrachtgevers. Dat doen ze samen met de twaalf accountmanagers die kind aan huis zijn bij bijna alle bedrijven en marketingcommunicatieafdelingen van ons land. Allemaal delen ze een enorme gedrevenheid en hebben er plezier in om mensen en bedrijven vooruit te helpen en succesvol te maken. Niet omdat het moet, maar gewoon, uit oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Uit liefde voor hun vak.

Bekijk alle vacatures

Uitgelichte vacatures

Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent en je het beste werk levert. Dat is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers. Daarom sta jij bij ons centraal, met jouw unieke ervaringen, wensen en ambities.

In dienst als professional

We zijn altijd op zoek naar bevlogen marketing & communicatie professionals. Mensen met een voorliefde voor het vak die graag aan verschillende projecten werken. Dat kan bi‚Äčj USG Marketing & Communications op junior, medior of senior niveau.

Zzp-ers opgelet!

Ben je freelancer en op zoek naar een leuke interim klus op het gebied van Marketing & Communicatie? Schrijf je dan in. We werken met een sterke kern van vaste medewerkers, met daaromheen een flexibele schil van zelfstandige interim professionals.

Werken voor de (Rijks)overheid

Het Rijk maakt serieus werk van Nederland. Wij maken serieus werk van jouw werk bij het Rijk. We zoeken de juiste match tussen opdracht en persoon. Of je nu bij ons in vaste dienst komt, op detacheringsbasis werkt of aan de slag gaat als freelancer of voorkeurskandidaat.

Altijd de laatste vacatures in je mail?

Meld je dan aan voor de job-alert!

Ik leer als interim professional ontzettend veel over de verschillende types bedrijven en organisatieculturen die er zijn.

Elsje de Bie РCommunicatieadviseur 

Vragen over werken bij USG Marketing & Communications? Neem gerust contact op met een van onze recruiters.

Elisabeth Mook
Nicky Stalknecht
Marjolijn Vermeer
Marjolijn Vermeer
Kitty Lemckert
Roos Freriks

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan