De ervaring van Martin met USG MarCom
“Ik ben net 50 geworden en besefte dat ik niet meer zoveel wilde switchen van baan. Yvonne Matze van USG wist de rode draad duidelijk aan te geven vanuit mijn verschillende rollen.”

Als Communicatieadviseur bij Incluzio te Schiedam

Martin Flokstra werkt bij Incluzio:
“Ik ben net 50 geworden en besefte dat ik niet meer zoveel wilde switchen van baan. Yvonne Matze van USG, wist de rode draad duidelijk aan te geven vanuit mijn verschillende rollen. Binnen die diversiteit wist zij de werkgever te overtuigen van mijn kwaliteiten. Als puntje bij paaltje komt wil je als werkgever toch die specifieke ervaring, je wilt zekerheid!”

De afgelopen jaren heb ik echt in allerlei branches en functies gewerkt, eerst als fondsenwerver voor goede doelen maar ook in de zorg bij een bloedbank. De dynamiek van het bedrijfsleven trok me, daarom ben ik de commerciële wereld ingestapt als communicatieadviseur en later communicatiemanager bij PostNL. Na zeven jaar was ik nog steeds mijn wilde haren niet kwijt en besloot ik zelfstandig horecaondernemer te worden. Dat was het uiteindelijk ook niet helemaal, een periode als freelance consultant en ondernemerscoach volgde. Maar wat was de rode draad en volgende stap? Ik was echt toe aan een nieuwe uitdaging waarin alle puzzelstukjes op zijn plek zouden vallen.
De vacature van communicatieadviseur bij Incluzio zag ik op de website van USG. Ik heb meteen Yvonne Matze, Talent Specialist van USG gebeld. Ik was te laat, de gesprekken liepen al. Toch heb ik geluk
gehad, de kandidaat zat er niet bij en ik kon alsnog op gesprek.
 
Droombaan? Ja voor dit moment zeker! Met de brede ervaring die ik heb opgebouwd ben ik hier echt perfect op mijn plek. Ik kan verbinding zoeken en schakel graag met alle lagen. Ik denk graag in oplossingen en hoe meer dynamiek in een omgeving hoe beter. De achtergrond en de combinatie van mijn kwaliteiten wordt gezien en gewaardeerd en dat kan ik nu optimaal inzetten. Yvonne zag dat en haar begeleiding in dit proces was top, zowel voor de klant als voor mij!