Kun jij hulp gebruiken van een van onze adviseurs?
Onderstaande adviseurs zijn per direct of op korte termijn beschikbaar.

Een vraag op het vlak van marketing of communicatie?

Maak kennis met onze beschikbare MarCom-adviseurs! Wil je hulp en een frisse blik bij marketing-communicatievraagstukken? Of zoek je tijdelijk versterking? Van een strategisch advies, doelgericht communicatieplan, een beter vindbare website tot meer naamsbekendheid: onze adviseurs denken graag mee. Wat je ook zoekt, er is altijd een allround of specialistische adviseur wanneer jij er behoefte aan hebt. Allemaal hebben ze hun eigen unieke specialismen en ervaring, maar in één ding zijn ze hetzelfde: liefde voor het vak! Vanuit hun expertise én hart zetten ze zich in voor jouw organisatie.


Icoon die vacature aangeeft bij USG MarCom

Beschikbare adviseurs

Anna Zuurmond Senior MarCom Adviseur

Desirée Vollaers

Beschikbaar: Per direct
Beschikbare uren: 32
Expertise: Met mij als senior communicatieadviseur haal je veel ervaring binnen om complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern. Ik doorzie snel organisaties en maak dingen scherp, simpel en uitvoerbaar. Dit doe ik met veel energie, aanstekelijk enthousiasme en met een duidelijk doel mensen en merken in beweging te krijgen.

Contact
Kim Bonte junior marcom adviseur

Ruud Hommel

Beschikbaar: Per direct
Beschikbare uren: 36
Expertise: Met mijn expertise in interne communicatie, storytelling, content en grafische vormgeving ben ik een creatieve duizendpoot die zich inzet voor de verbinding tussen jou en je doelgroep. Met mij haal je iemand binnen die je dichter bij je doelgroep brengt, constant op zoek is naar verbinding en altijd bereid is een kritische noot toe te voegen.

Contact
Corine (1)

Corine Putker-Schmal 

Beschikbaar: Per direct
Beschikbare uren: 36
Expertise: Door mijn expertise over klantcommunicatie zorg ik voor het overbrengen van de boodschap in duidelijke en begrijpelijke taal. Gedacht vanuit de ontvanger. Met mij haal je een enthousiaste en positieve professional binnen, die de dingen vooruitbrengt.

Contact
venica

Venica Ouali

Beschikbaar: Per direct
Beschikbare uren: 36
Expertise: Met mijn expertise in Digitale Media & Marketingcommunicatie zorg ik ervoor dat de juiste doelgroep wordt bereikt en elk gewenst doel wordt behaald. Met mij haal je een positieve en creatieve junior binnen die jouw organisatie met een frisse blik kan versterken.

Contact
Debbie Favetta

Debbie Favetta

Beschikbaar: Per direct
Beschikbare uren: 32
Expertise: Met mij haal je een bevlogen allround communicatieadviseur binnen met veel ervaring in het positioneren van merken en organisaties, het opstellen van communicatiestrategieën en -plannen maar ook de uitvoering ervan. Een collega die goed kan luisteren, de juiste vragen kan stellen, integer is en niet bang mijn mouwen op te stropen.

Contact
Khadija Ulutas senior MarCom Adviseur

Khadija Ulutas

Beschikbaar: Per direct
Aantal uren: 32 
Expertise: 
Mijn ervaring in werken binnen multidisciplinaire teams en projectgroepen maakt dat ik goed kan inschatten wat nodig is om de beoogde doelgroep aan boord te krijgen. Met de juiste overtuiging zorg ik dat de informatie op het juiste moment bij de juiste persoon aankomt.

Contact
marit

Marit Pepplinkhuizen

Beschikbaar: Per direct
Beschikbare uren: 32
Expertise: Met ruim 4 jaar content creatie en redactie op de teller (ook in het Engels), draai ik mijn hand niet om voor communicatieopdrachten die vragen om een goed verhaal. Ik achterhaal de kernboodschap snel omdat ik me goed kan inleven in de doelgroep. 

Contact
Margot van Burkolo

Naomi Soeters

Beschikbaar: Per 1 mei
Beschikbare uren: 32
Expertise: Met mijn kennis en vaardigheden in zowel communicatie als grafische vormgeving, zorg ik voor eenheid en herkenbaarheid in alle communicatie-uitingen. Met mij haal je een vrolijke professional in huis die zich evengoed zelfstandig als in teamverband inzet om tot de beste resultaten te komen. 

Contact

 

Kun jij hulp van een van onze toppers gebruiken? Neem dan contact op met Yvonne of Franck!

Een andere hulpvraag?

Ook dan kun je bij ons terecht! Er komen regelmatig adviseurs beschikbaar en we hebben ook een talentvolle ZPP-pool.

Yvonne Wiersma
Senior accountmanager