Kun jij hulp gebruiken van een van onze adviseurs?
Onderstaande adviseurs zijn per direct of op korte termijn beschikbaar.

Een vraag op het vlak van marketing of communicatie?

Maak kennis met onze beschikbare MarCom-adviseurs! Wil je hulp en een frisse blik bij marketing-communicatievraagstukken? Of zoek je tijdelijk versterking? Van een strategisch advies, doelgericht communicatieplan, een beter vindbare website tot meer naamsbekendheid: onze adviseurs denken graag mee. Wat je ook zoekt, er is altijd een allround of specialistische adviseur wanneer jij er behoefte aan hebt. Allemaal hebben ze hun eigen unieke specialismen en ervaring, maar in één ding zijn ze hetzelfde: liefde voor het vak! Vanuit hun expertise én hart zetten ze zich in voor jouw organisatie.


Icoon die vacature aangeeft bij USG MarCom

Beschikbare adviseurs

Anna Zuurmond Senior MarCom Adviseur

Anna Zuurmond

“Samen successen vieren, daar krijg ik energie van.”

Ik ben een echte doelgroepen-denker en ben gewend snel te schakelen tussen de campagnes voor de verschillende doelgroepen. Intern of extern. Ik schrijf een (marketing)communicatieplan, stuur waar nodig een team aan, brief externe bureaus, presenteer een plan van aanpak, maar zorg ook graag voor uitvoering. Mijn collega’s omschrijven mij als enthousiast, representatief en creatief.

Contact
Kim Bonte junior marcom adviseur

Kim Bonte

“Ik vind het mooi als ik doelen kan bereiken met duidelijke teksten.”

Mijn kracht is om ingewikkelde materie om te zetten in eenvoudige en begrijpelijke taal. Als lezers de teksten of andere communicatie-uitingen oprecht beter begrijpen, maakt dat me trots. Bij verschillende commerciële bedrijven en bij een gemeente heb ik geholpen met het creëren van content en advies geven en bestaande content geanalyseerd en verbeterd. Mijn collega's omschrijven me als leergierig, georganiseerd en betrouwbaar.

Contact
Anne-Martien

Anne-Martien van Laarhoven

“Ik krijg de vraag achter de vraag helder.”

Interne- en verandercommunicatie is mijn passie. Ik help je met vraagstukken die op het snijvlak van de organisatie en communicatie liggen. Ik weet als geen ander dat medewerkers ambassadeurs zijn. Daarom is medewerkers betrekken en de buitenwereld binnenhalen essentieel. Daarover denk ik heel graag mee met opdrachtgevers! Ik wordt beschreven als betrokken, resultaatgericht en verbindend.

Contact
Sharon Groenenberg junior MarCom Adviseur

Sharon Groenenberg

“Ik ben een echte verbinder, waardoor ik iets in beweging zet”

Als adviseur richt ik me vooral op corporate, interne- en verandercommunicatie. Ik voel situaties goed aan, waardoor ik mensen met elkaar verbind. Met mijn helikopterview zie ik snel verbanden. Zo heb ik bijvoorbeeld een project geleid voor een digitale onboarding-omgeving. Mijn collega’s waarderen mijn growth-mindset, open en laagdrempelige communicatie en oplossingsgerichtheid.

Contact
Cindy Boxma

Cindy Boxma

"Ik geloof sterk in de kracht van medewerkerstevredenheid!"

Over interne en arbeidsmarktcommunicatie denk ik graag met je mee maar ik loop ook warm voor projectmanagement. Ik geloof sterk in de kracht van medewerkerstevredenheid als uitgangspunt voor een succesvolle bedrijfsstrategie, dat heb ik daadwerkelijk in de praktijk mogen ervaren. Ik hou van afwisseling en vind het fijn om mezelf te ontwikkelen! Ook in mijn hobby’s zie je dat terug. Want naast Zumba, yoga en hardlopen duik ik graag in theorieën over voeding, gezondheid en vitaliteit.

Contact
Margot van Burkolo

Margot van Borkulo

“Ik ben trots als ik een mooi product realiseer voor de opdrachtgever.” 

Ik help graag met het creëren van content voor verschillende doeleinden, zoals websites, nieuwsbrieven, intranet of social mediakanalen. Daarbij help ik graag bij het doen van onderzoek en het organiseren van bijeenkomsten. Het beste resultaat is een product dat boven verwachting voldoet aan de opdrachtgever. Daar krijg ik positieve energie van. Ik werk graag in een hecht team en zet me altijd in voor een goede werksfeer. Ik sta ervoor open om veel nieuwe dingen te leren!

Contact
Dennis Bliek marcom adviseur

Dennis Bliek

“Ik begrijp als geen ander het belang van hoofd- en bijzaken onderscheiden.” 

Ik weet hoe goede en gedegen interne communicatie bijdraagt aan betere resultaten en hoe het benaderen van onderwerpen vanuit verschillende oogpunten voor een veelal creatieve en niet verwachte oplossing zorgt. Ik verplaats mij gemakkelijk in verschillende doelgroepen. Eén dag in de week werk ik als docent op de Hogeschool van Amsterdam. Op de werkvloer ben ik energiek, sociaal en initiatiefrijk. 

Contact
Khadija Ulutas senior MarCom Adviseur

Khadija Ulutas

“Een dag met uitdagingen houdt mij scherp.”

Mijn hart gaat sneller kloppen van online marketing en digitale communicatie. Mijn ervaring met het werken binnen multidisciplinaire teams en projectgroepen maakt dat ik goed kan inschatten wat nodig is om de beoogde doelgroep aan boord te krijgen. Met de juiste overtuiging zorg ik dat de informatie op het juiste moment bij de juiste persoon aankomt. Als dat is gelukt, ben ik trots op mijn werk. Collega’s omschrijven mij als loyaal, flexibel, gepassioneerd en behulpzaam.

Contact

 

Kun jij hulp van een van onze toppers gebruiken? Neem dan contact op met Yvonne of Franck!

Een andere hulpvraag?

Ook dan kun je bij ons terecht! Er komen regelmatig adviseurs beschikbaar en we hebben ook een talentvolle ZPP-pool.