USG MarCom Digital Lab
Heb jij je studie net afgerond, wil je een bold move maken of ben je op zoek naar een flinke stap vooruit in je carrière? Met het USG MarCom Digital Lab stomen wij je in 6 maanden klaar tot online marketing expert. Zo ontwikkel je binnen ons E-commerce team veel skills die je als young professional in het vak nodig hebt.

Word in 6 maanden online marketing expert

Het USG MarCom Digital Lab bestaat uit drie maanden paid media- en drie maanden seo expertise. Per specialisme leer je van onze eigen specialisten, heb je een mentor én krijg je aanvullende training & bootcampsessies via een extern bureau. Je werkt in het E-commerce team dat bestaat uit een paid media specialist, een SEO-specialist, een CRO-specialist en UX/UI. Prettig, want zo kom je in korte tijd veel over verschillende disciplines te weten en heb je altijd iemand om mee te sparren! 

Na een half jaar rond jij je het Digital Lab af en ben je klaargestoomd voor het echte werk: je gaat als interimmer aan de slag bij een van onze mooie (inter)nationale klanten. Tijdelijke opdrachten als online marketeer, maar met het relaxte en zekerheid van een vaste baan. Heb je meer affiniteit gekregen met paid channels, of heb je juist een passie ontwikkeld voor organic growth marketing? Aan jou de keuze! Beide specialismes bieden namelijk tal van toffe opdrachten.

Boost yourself @ USGMarCom Digital Lab! 

 

Word marketing expert

“Je draait mee in de dagelijkse praktijk bij de ecommerce specialisten. Na het afronden en behalen van de leerdoelen ben je klaar om bij een externe klant aan de slag te gaan.”

Marjol Buijs - Manager E-Commerce

Solliciteren

Met de online marketing sessies ontwikkel jij je binnen no-time als online marketeer en ben jij verzekerd van een futureproof expertise. Interesse? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken

Liever bellen of mailen?

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter

Deel deze vacature

Bekijk onze artikelen

Marketing & Online
1 minuut leestijd

Het USG MarCom Digital Lab: nieuw en veelbelovend!

Duik je graag in de online wereld? En wil je alles weten over SEO, SEA, Paid Marketing en Digital Marketing? Dan hebben we dé baan voor je! Ga aan de slag in het USG MarCom Digital Lab en ga na 6 maanden met een futureproof expertise aan de slag als online marketing specialist! Met meteen de zekerheid van een vast contract en steeds weer nieuwe opdrachtgevers!

In het Digital Lab werk je actief samen met het E-commerce team. Marjol Buijs, Manager eCommerce bij RGF Staffing the Netherlands vertelt graag meer over het Digital Lab!

Waarom is het Digital Lab zo belangrijk?

“Er is een grote vraag naar young professionals met een digitaal profiel, maar deze mensen zijn super schaars in de huidige markt. Er wordt nu meer dan voorheen gekeken naar iemands houding, gedrag en competenties. En ook belangrijk is of iemand affiniteit heeft met online. De echte harde skills die nodig zijn, leren we je bij.”

Wat houdt het Digital Lab precies in?

 “Het is learning on the job waarbij professionals een gedegen onboarding krijgen op verschillende digitale disciplines zoals paid media en SEO. In de toekomst kan dit verder worden uitgebreid met CRO en contentmarketing. Als trainee start je met een externe bootcamp waarbij je in korte tijd door een gespecialiseerd bureau meegenomen wordt in de basis principes. Na deze stoomcursus mag je de kennis in de praktijk toepassen bij het eCommerce team van RGF Staffing.”

Hoe verloopt de ontwikkeling?

 “Je draait mee in de dagelijkse praktijk bij de ecommerce specialisten op één van de disciplines. Na het afronden en behalen van de leerdoelen ben je klaar om bij een externe klant aan de slag te gaan.”

Waarom zijn we zo blij met Digital Lab?

Het Digital Lab helpt met de aanwas van digitale profielen, waar veel vraag naar is vanuit klanten. Maar ook voor onze eigen organisatie voorziet het Digital Lab in een behoefte naar specialisten. Het is de kweekvijver van talent! Het is bovendien een mooie samenwerking tussen USG MarCom & RGF Staffing waarbij young professionals een boost krijgen.”

Is er iets wat je trainees mee wilt geven?

“Er is veel diversiteit tijdens je traineeship bij RGF Staffing. Er zijn verschillende stakeholders en merken, waarmee je te maken krijgt. Het is heel anders om voor een merk als ASA, dat zich specifiek richt op studenten, ingezet te worden dan voor bijvoorbeeld Unique. Je gebruikt dan heel andere kanalen. Het leuke bij het Digital Lab zijn de korte lijnen, het hybride werken en dat je je voor een bepaalde periode helemaal stort op een digital topic, bijvoorbeeld SEO of de inzet van paid media.”

Klinkt dit iets voor jou? Lees alle informatie over deze functie en neem contact op met onze corporate recruiter Yvonne Matze.

Deel dit artikel

;