USG MarCom Digital Lab
Heb jij je studie net afgerond, wil je een bold move maken of ben je op zoek naar een flinke stap vooruit in je carrière? Met het USG MarCom Digital Lab stomen wij je in 6 maanden klaar tot online marketing expert. Zo ontwikkel je binnen ons E-commerce team veel skills die je als young professional in het vak nodig hebt.

Word in 6 maanden online marketing expert

Het USG MarCom Digital Lab bestaat uit drie maanden paid media- en drie maanden seo expertise. Per specialisme leer je van onze eigen specialisten, heb je een mentor én krijg je aanvullende training & bootcampsessies via een extern bureau. Je werkt in het E-commerce team dat bestaat uit een paid media specialist, een SEO-specialist, een CRO-specialist en UX/UI. Prettig, want zo kom je in korte tijd veel over verschillende disciplines te weten en heb je altijd iemand om mee te sparren! 

Na een half jaar rond jij je het Digital Lab af en ben je klaargestoomd voor het echte werk: je gaat als interimmer aan de slag bij een van onze mooie (inter)nationale klanten. Tijdelijke opdrachten als online marketeer, maar met het relaxte en zekerheid van een vaste baan. Heb je meer affiniteit gekregen met paid channels, of heb je juist een passie ontwikkeld voor organic growth marketing? Aan jou de keuze! Beide specialismes bieden namelijk tal van toffe opdrachten.

Boost yourself @ USGMarCom Digital Lab! 

 

Word marketing expert

“Je draait mee in de dagelijkse praktijk bij de ecommerce specialisten. Na het afronden en behalen van de leerdoelen ben je klaar om bij een externe klant aan de slag te gaan.”

Marjol Buijs - Manager E-Commerce

Solliciteren

Met de online marketing sessies ontwikkel jij je binnen no-time als online marketeer en ben jij verzekerd van een futureproof expertise. Interesse? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken

Liever bellen of mailen?

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter

Deel deze vacature

Bekijk onze artikelen

;