USG Marketing & Communications
In dienst als professional

USG MarCom On Tour

De vraag naar onze diensten blijft groeien. Om hieraan te voldoen zijn wij op zoek naar nog meer talent. Als junior, medior of senior professional kan je via ons aan de slag bij de mooiste organisaties binnen de Rijksoverheid, Gemeenten, Bouw, Zorg en Onderwijs. Binnenkort komen we jou als marketing- en/of communicatietalent letterlijk tegemoet met onze toffe elektrische Volkswagen T2! Lees hieronder meer over USG MarCom on Tour en schrijf je meteen in voor een vrijblijvend gesprek.

Onze Corporate Recruiters Yvonne Matze en Marjolijn Vermeer trekken met hun eigen branded mobiel kantoor het land door! Wil je graag kletsen over jouw carrière, ambities of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in marketing en/of communicatie?

Leuk! Als Marketing en Communicatie professional kom je bij USG Marketing & Communication in loondienst en ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers. 

Op donderdag 14 april zijn we in Amsterdam te vinden. Woon je daar in de buurt en ben je geïnteresseerd in een open en vrijblijvend gesprek? Schrijf je hieronder dan snel in en onze recruiters Yvonne en Marjolijn nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Voorkeurstijdstip (meerdere keuzes mogelijk)

Donderdag 14 april - omgeving AMSTERDAM

In ons privacystatement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken

Lees hier de ervaring van eerdere deelnemers aan de tour

Wat is een goed sollicitatiegesprek? Voor mij is dat als je als kandidaat meer vertelt dan je eigenlijk van plan was. Dat kan alleen in een goede sfeer en met recruiters die goed kunnen luisteren en de juiste vragen stellen. Nou, laat dat maar aan Yvonne en Marjolijn over! Dus voor iedereen die nadenkt over werken als professional bij USG Marketing & Communications, grijp je kans tijdens USG MarCom on Tour! Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken en je zult merken dat je echt gezien wordt. Uiteindelijk heeft dit ‘on Tour gesprek’ mij over de streep getrokken om de stap naar USG Marketing & Communications te maken.

Ruud Poels, senior marketing- & communicatieprofessional

Bij een online sollicitatiegesprek is het lastig om een goed beeld van de organisatie te krijgen. Gelukkig was dit bij USG MarCom niet het geval. Marjolijn en Yvonne hebben mij een goed beeld gegeven en deze klopt ook nog in de werkelijkheid. De gesprekken die ik heb gehad waren erg prettig. Ze gingen niet alleen over naar waar zij op zoek waren, maar ze namen ook de tijd en hadden interesse in wat ik belangrijk vond in een nieuwe baan. En zo hadden we beide een goed beeld wat we voor elkaar konden betekenen. Ik ben nu in dienst bij USG MarCom en ben al gestart bij mijn eerste opdracht. Ik kan het iedereen aanraden, want de club van USG MarCom is persoonlijk, professioneel en bovenal leuke collega's!

Ilona Derks, junior marketing- & communicatieprofessional

Lees meer over werken voor USG MarCom

Vragen over USG MarCom on tour? Neem contact op!

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter