USG Marketing & Communications
Word een pro in online marketing!

USG MarCom Digital Lab

Heb jij je studie net afgerond, wil je een bold move maken of ben je op zoek naar een flinke stap vooruit in je carrière? Met het USG MarCom Digital Lab voor young professionals stomen wij je in 6 maanden klaar tot online marketing expert. Zo ontwikkel je binnen ons E-commerce team veel skills die je als young professional in het vak nodig hebt. Maak je deze bold move? Je komt direct bij ons in dienst mét een vast contract!

Hoe ziet het Digital Lab eruit?

Het USG MarCom Digital Lab bestaat uit drie maanden paid media- en drie maanden seo expertise. Per specialisme leer je van onze eigen specialisten, heb je een mentor, maar krijg je ook aanvullende training & bootcampsessies via een extern bureau. Binnen het team werk je samen met het E-commerce team dat bestaat uit een paidmediaspecialist, een SEO-specialist, een CRO-specialist en UX/ UI en de Marketing- en Communicatiespecialist. Prettig, want zo kom je in korte veel over verschillende disciplines te weten en heb je altijd iemand om mee te sparren! 

Na een half jaar rond jij je het Digital Lab af en ben je klaargestoomd voor het echte werk: je gaat als interimmer aan de slag bij een van onze mooie (inter)nationale klanten. Tijdelijke opdrachten als online marketeer, maar met het relaxte en zekerheid van een vaste baan. Heb je meer affiniteit gekregen met paid channels, of heb je juist een passie ontwikkeld voor organic growth marketing? Aan jou de keuze! Beide specialismes bieden namelijk tal van toffe opdrachten!

Met de online marketing sessies ontwikkel jij je binnen no-time als online marketeer en ben jij verzekerd van een futureproof expertise. Boost yourself@USGMarCom Digital Lab! 

 

Neem contact op met Yvonne Matze voor een kennismakingsgesprek.

 

In ons privacystatement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken