USG Marketing & Communications

Op zoek naar een vaste baan? Onze Talent Specialisten helpen je graag!

Solliciteer direct
Om er zeker van te zijn dat jij op precies de juiste plek terechtkomt, richten onze Talent Specialisten zich op jouw talenten en ambities. Waar krijg jij energie van? Wat zoek je in een nieuwe baan? Doordat ze jou en onze opdrachtgevers goed kennen kunnen ze de perfecte match maken. Ze staan in contact met een groot landelijk netwerk van opdrachtgevers. Van organisaties in de zorg en het onderwijs tot commerciële bedrijven. Onze Talent Specialisten bemiddelen elke dag marketing- en communicatieprofessionals naar exclusieve vaste functies op alle niveaus: van junior, medior tot senior.

Hoe het werkt

Je kunt direct reageren op één van ons vacatures [link naar vacature pagina] óf wij benaderen jou. Hoe dan ook, we maken eerst persoonlijk kennis met elkaar. Zo kunnen we met samen inschatten of er een match is. Als we je voorstellen bij de klant, zullen we je gedurende het gehele sollicitatieproces begeleiden en adviseren. Word je aangenomen? Dan stopt onze betrokkenheid niet bij de ‘deur’. We blijven ook daarna regelmatig in contact met jou en onze opdrachtgever. Graag vieren we met jou de start van een nieuwe baan en mocht er geen sprake zijn van die – o zo belangrijke – klik, dan zoeken we verder naar een beter match.

Wat we je bieden

  • Groot landelijk netwerk van opdrachtgevers,
  • USG Marketing & Communications is al 30 jaar specialist in het bemiddelen in marketing- en communicatiefuncties,
  • Persoonlijke aanpak,
  • Twee ervaren Talent Specialisten met ontelbare succesvolle matches op hun naam,
  • Exclusiviteit: de getoonde vacatures vind je alleen bij ons.

Altijd de laatste vacatures in je mail

Neem contact op

Manon van Heumen
Senior talent specialist
Yvonne Matze
Senior talent specialist

Lees hier de ervaringen van Nieke, Martin en Maaike

Meer informatie

Wil je graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Senior Talent Specalisten.

Manon van Heumen, senior talent specialist

“USG Marketing & Communications is een mooie club met betrokken en gedreven collega’s. In mijn rol verdiep ik me in de klantbehoefte en de ambities en kwaliteiten van kandidaten. Beide mag ik adviseren en begeleiden in het werving-en selectieproces. Elke dag ga ik voor perfecte matches in het specialistische werkveld van marketing en communicatie. Dit doe ik al 15 jaar met heel veel plezier!”

Recente artikelen

Interne & Verandercommunicatie

Whitepaper & MarCom Talks: Europese trends in communicatie

Digitalisering van de communicatie is dé grote uitdaging voor communicatieprofessionals in heel Europa. Daarbij gaat het zowel om de digitalisering van de infrastructuur als de digitalisering van de interne- en externe communicatie met stakeholders. Het bedrijfsleven is al druk bezig met de implementatie van deze ontwikkelingen. De rollen van communicatieprofessionals gaan flink veranderen. Download en lees hieronder het Nederlandstalig whitepaper over dé Europese communicatietrends en bekijk het USG MarCom Talks webinar over de toekomst van het communicatievak.
leestijd: 0 minuten
Geschreven door: USG Marketing & Communications

De Europese communicatietrends

Vanuit het Centrum Strategische Communicatie is er nu een Nederlandstalige whitepaper uitgegeven naar aanleiding van de European Communication Monitor 2021. In deze whitepaper lees je alles over de digitalisering van ons vak en dé Europese communicatietrends.

Klik hier om het whitepaper te downloaden.

De toekomst van het communicatievak

In samenwerking met het Centrum Strategische Communicatie heeft USG Marketing & Communications op dinsdag 2 november 2021 het USG MarCom Talks webinar georganiseerd over de toekomst van het communicatievak. Bekijk hieronder de uitzending en ontdek hoe communicatieprofessionals kunnen inspelen op de toekomst.

Celia Noordegraaf (Bestuurslid Logeion) praat met verschillende sprekers. Bijzonder Hoogleraar Christian Burgers licht aan de hand van een aantal grafieken de Nederlandse situatie nader toe en vertelt over welke sectoren voorop lopen en hoe we daar ons voordeel mee kunnen doen. Karin Dooren van Windpark Fryslân laat zien hoe de digitalisering doorwerkt in haar contact met interne en externe stakeholders en hoe digitale communicatie beslist niet onpersoonlijk hoeft te zijn. Tot slot gaat algemeen directeur van USG Marketing & Communications Marieke van Os in op de verschillende rollen van communicatieprofessionals.

Deel artikel