USG Marketing & Communications
8 - 40 uur | Utrecht

Freelancer? Schrijf je in voor interessante opdrachten!

Word onderdeel van ons netwerk en profiteer van de voordelen! Wil je meer weten over onze opdrachten of wil je even overleggen of werken via ons bij je past? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.
Reageer direct
Ben je geïnteresseerd in interim marketing- en communicatieopdrachten bij toonaangevende profit, non-profit organisaties en/of (rijks)overheid? Schrijf je dan bij ons in! We hebben opdrachten voor junior, medior en senior communicatieadviseurs, campagnemanagers, persvoorlichters/woordvoerders en online adviseurs. Werken via USG Marketing & Communications betekent dat je onderdeel wordt van ons netwerk boordevol interessante opdrachtgevers, opdrachten en gelijkgestemde vakidioten.

Wat we je bieden

  • We hebben een groot landelijk netwerk. Niet alleen van opdrachtgevers, maar ook van gelijkgestemden vakidioten! Meer dan 100 freelancers werken op dit moment via ons bij toonaangevende profit en non-profit organisaties, in het onderwijs, bij woningcorporaties en in de zorg,
  • We zijn voorkeursleverancier bij verschillende organisaties zoals provincies, middelgrote gemeenten, waterschappen en zorgverzekeraars,
  • Wij zijn partner van de Rijksoverheid en dit betekent dat wij veel prachtige interim functies bij de Rijksoverheid mogen vervullen,
  • Wij organiseren minimaal vier keer per jaar workshops en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen uit de vakgebieden marketing en communicatie,
  • Geen gedoe meer met overeenkomsten en facturatie! We hebben hier ruime ervaring mee en nemen de contractadministratie voor je uit handen,
  • USG Marketing & Communication zorgt dat jouw factuur altijd binnen 30 dagen wordt betaald via een eenvoudig facturatieplatform (Younited),
  • We gaan altijd voor een lange termijn samenwerking en daarom vinden we het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. We hebben regelmatig contact met je, over hoe het gaat en wat we voor je kunnen betekenen.

Altijd de laatste vacatures in je mail

Anouk Ackermans
Senior recruiter

Is dit jouw baan?

Ben jij enthousiast over deze opdracht? We maken graag kennis met je!

USG Marketing & Communications

P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
+31 (0)30 750 18 10
info@usgmarcom.nl

“CommIntentio en USG Marketing & Communication werken al jaren duurzaam samen. Eén van de senior accountmanagers en ik hebben een persoonlijk contact opgebouwd. We spreken elkaar regelmatig en niet alleen als ik actief ben voor het bedrijf. Er is over en weer aandacht voor zakelijke ontwikkelingen en persoonlijk welbevinden. Dat zie je terug in de matches met klanten. Succesvol samenwerken gaat altijd over mensen. Juist daarom werk ik graag met de mensen en voor de klanten van USG MarCom.”

Lies Willemsen, ZZP’er

“Als freelancer samenwerken met USG Marketing & Communications betekent vooral wederzijds investeren in elkaar goed leren kennen. Daarbij gaat het om meer dan alleen kennis en kunde in communicatie & marketing, maar ook de inschatting wat je als mens meebrengt aan ervaring en levensopvatting. Ik vind het belangrijk om mijn werk te doen met het hoofd én met het hart vanuit de wens om de klant verder te helpen. Bij USG MarCom begrijpen ze dat en daarom werk ik graag met ze samen.”

Arnoud Siekmans, freelancer

 Recente artikelen

Interne & Verandercommunicatie

Whitepaper & MarCom Talks: Europese trends in communicatie

Digitalisering van de communicatie is dé grote uitdaging voor communicatieprofessionals in heel Europa. Daarbij gaat het zowel om de digitalisering van de infrastructuur als de digitalisering van de interne- en externe communicatie met stakeholders. Het bedrijfsleven is al druk bezig met de implementatie van deze ontwikkelingen. De rollen van communicatieprofessionals gaan flink veranderen. Download en lees hieronder het Nederlandstalig whitepaper over dé Europese communicatietrends en bekijk het USG MarCom Talks webinar over de toekomst van het communicatievak.
leestijd: 0 minuten
Geschreven door: USG Marketing & Communications

De Europese communicatietrends

Vanuit het Centrum Strategische Communicatie is er nu een Nederlandstalige whitepaper uitgegeven naar aanleiding van de European Communication Monitor 2021. In deze whitepaper lees je alles over de digitalisering van ons vak en dé Europese communicatietrends.

Klik hier om het whitepaper te downloaden.

De toekomst van het communicatievak

In samenwerking met het Centrum Strategische Communicatie heeft USG Marketing & Communications op dinsdag 2 november 2021 het USG MarCom Talks webinar georganiseerd over de toekomst van het communicatievak. Bekijk hieronder de uitzending en ontdek hoe communicatieprofessionals kunnen inspelen op de toekomst.

Celia Noordegraaf (Bestuurslid Logeion) praat met verschillende sprekers. Bijzonder Hoogleraar Christian Burgers licht aan de hand van een aantal grafieken de Nederlandse situatie nader toe en vertelt over welke sectoren voorop lopen en hoe we daar ons voordeel mee kunnen doen. Karin Dooren van Windpark Fryslân laat zien hoe de digitalisering doorwerkt in haar contact met interne en externe stakeholders en hoe digitale communicatie beslist niet onpersoonlijk hoeft te zijn. Tot slot gaat algemeen directeur van USG Marketing & Communications Marieke van Os in op de verschillende rollen van communicatieprofessionals.

Deel artikel