USG Marketing & Communications

Sluit je aan bij USG Marketing & Communications!

Ondanks ons grote landelijke netwerk zijn we altijd op zoek naar talentvolle marketing- en communicatieprofessionals die zich graag willen aansluiten bij ons. Wil jij bij ons in vaste dienst komen en aan de slag gaan als interim professional of wil je liever als freelancer voor ons werken? Ook als je gebruik wilt maken van onze bemiddeling naar een nieuwe vaste baan ben je van harte welkom. Wat je wens ook is: Schrijf je in!

Wat we je bieden:

 • In vaste dienst als USG Marketing & Communications professional
 • Sluit je aan bij onze freelancepool
 • Bemiddeling naar een vaste baan

In vaste dienst als USG Marketing & Communications professional 

“Just another day at the office”, daar doe je niet aan. Je zoekt avontuur en steekt graag je neus in andermans zaken. Je doet er alles aan om jezelf te ontwikkelen. Flexibel, leergierig en bevlogen zijn woorden die jou omschrijven. Je bent een junior, medior of senior marketing- of communicatieprofessional, hetzij generalist of specialist en je wilt graag werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in het bedrijfsleven of voor de overheid. Neem voor meer informatie contact op met Marjolijn.

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter

“Ik werk voor USG Marketing & Communications omdat ik hier de kans krijg om heel veel sectoren én verschillende kanten van het marketingvak te ontdekken! Ik hou ervan om mijn horizon te verbreden, steeds weer uitgedaagd te worden en mijn kennis en ervaring in te zetten om bedrijven vooruit te helpen. En precies dat mag ik samen met mijn USG Marketing & Communicationscollega’s elke dag doen,! Dat maakt me trots, het geeft me energie én het vertrouwen om voor deze organisatie te werken.”

Anne-Marie Ritskes, senior marketingprofessional

Heb jij ervaring binnen de (rijks)overheid en werk je graag als freelancer of op basis van detachering?

Schrijf je dan in voor onze speciale (rijks)overheid pool! Sinds onze oprichting versterken we de Dienst Publieke Communicatie van het Rijk. Vanaf 2014 zijn we zelfs voorkeursleverancier voor de 12 ministeries, vele uitvoerende diensten, inspecties en Hoge Colleges van Staat. Zo leveren we dagelijks een unieke bijdrage aan een beter Nederland en daar we zijn trots op!

De voordelen op een rijtje

 • In onze aanpak sta jij met al jouw ervaring, wensen en ambities centraal. We zoeken altijd naar de juiste match tussen opdracht en persoon. Of je nu op detacheringsbasis werkt, aan de slag gaat als freelancer of voorkeurskandidaat: wij zorgen ervoor dat jij het beste van jezelf kunt laten zien;
 • Je wordt onderdeel van ons netwerk boordevol interessante opdrachtgevers, opdrachten en gelijkgestemde vakidioten;
 • Aantrekkelijke tarieven en geen gedoe met overeenkomsten en facturatie. Wij nemen de contractadministratie uit handen en zorgen ervoor dat je factuur binnen 30 dagen wordt betaald.

Heb je vragen of wil je even brainstormen of onze (rijks)overheid pool goed bij je past? Neem dan contact op met Kitty.


Kitty Lemckert
Resourcemanager
Anouk Ackermans
Senior recruiter

Sluit je aan bij onze freelancepool 

Ben je geïnteresseerd in interim marketing- en communicatieopdrachten bij toonaangevende profit, non-profit organisaties en/of overheid? Schrijf je dan in!

De voordelen van onze 'profit en non-profit' freelancepool 

 • We hebben onder andere projecten voor junior, medior en senior communicatieadviseurs, campagnemanagers, persvoorlichters/woordvoerders en online adviseurs (8 – 40 uur);
 • We zijn voorkeursleverancier bij verschillende organisaties zoals provincies, middelgrote gemeenten, waterschappen en zorgverzekeraars;
 • Je wordt onderdeel van ons netwerk boordevol interessante opdrachtgevers, opdrachten en gelijkgestemde vakidioten;
 • We vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat en wat we voor je kunnen betekenen;
 • Aantrekkelijke tarieven en geen gedoe met overeenkomsten en facturatie.

Heb je vragen of wil je even brainstormen of onze freelancepool goed bij je past? Neem dan contact op met Anouk.

Bemiddeling naar een vaste baan

Om er zeker van te zijn dat jij op precies de juiste plek terechtkomt, richten we ons op jouw talenten en ambities. Waar krijg jij energie van? Wat zoek je in een nieuwe baan? Doordat we jou en onze opdrachtgevers goed kennen kunnen we de perfecte match maken. Neem dan contact Manon of Yvonne, onze Senior Talent Specialisten. 

Yvonne Matze, senior talent specialist

“Ik verbind al 16 jaar met plezier het juiste talent op het juiste moment aan de juiste organisatie. Ik vind het mooi om mensen samen te brengen en om een organisatie gebruik te laten maken van de passies en talenten van een medewerker. Dat ik een steentje bij mag dragen aan het ‘leveren’ van betekenisvol werk, dat motiveert mij elke dag enorm.”
Manon van Heumen
Senior talent specialist
Yvonne Matze
Senior corporate recruiter