Werken bij USG MarCom
Wij zijn een interim, advies, en werving & selectie bureau dat streeft naar een wereld waarin we een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en ambities van mensen en organisaties.

Aan de slag bij USG MarCom

Momenteel zijn wij op zoek naar een recruiter bij USG MarCom. Enthousiast geworden na het lezen van onze vacature? We ontvangen je sollicitatie graag! 

Waar wij elke dag voor gaan

In de wereld van morgen binden wij steeds meer adviseurs en organisaties langdurig aan ons op het vakgebied van marketing en communicatie. We bieden adviseurs een stabiele basis, alle kansen om te groeien en een voedingsbodem voor een carrière op maat. Daarnaast zijn we een thuis voor adviseurs die in de veiligheid van een vaste baan of opdracht genieten van dynamiek en afwisseling. Voor freelancers zijn we het betrokken bureau met extra’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

USG MarCom onderscheidt zich door goed werkgeverschap en door een persoonlijke aanpak naar zowel adviseurs, freelancers en opdrachtgevers. Wij geven gedurende de hele samenwerking nét dat beetje meer aandacht waardoor we verwachtingen overtreffen en onze goede naam wordt verstevigt en doorverteld.


Yvonne Matze
Senior corporate recruiter