Wij werken samen
Pas als we precies weten wat een marketing- of communicatieadviseur ambieert of waar een organisatie echt mee geholpen is, komt onze vakkennis, ervaring en persoonlijke aanpak tot zijn recht.
Samenwerken | USG MarCom

Betrokken

  • We vragen net zo lang door totdat helder is wat er écht nodig is. Pas als we precies weten wat een marketing- of communicatieadviseur ambieert of waar een organisatie echt mee geholpen is, komt onze vakkennis, ervaring en persoonlijke aanpak tot zijn recht.
  • We zijn oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar mensen, organisaties en de samenleving. Door deze betrokkenheid weten we precies wat er om ons heen leeft en speelt en zijn we in staat het verschil te maken.
Waarom USG MarCom

Ondernemend

  • We zijn creatief, vooruitstrevend en niet vies van een nieuw avontuur. Door proactief contact te houden met mensen, organisaties en onze directe omgeving, zien én pakken we kansen en blijven we onszelf uitdagen.

  • Elke dag werken we keihard om adviseurs een stabiele basis te bieden en een voedingsbodem voor een carrière op maat. Steeds opnieuw benadrukken we in onze communicatie met opdrachtgevers de relevantie en meerwaarde van het vak marketing en communicatie omdat we geloven dat het leven meer kleur en inhoud heeft als we naar elkaar luisteren en in gesprek blijven.

  • We dromen ervan om steeds meer mensen en organisaties aan ons te verbinden. Door nét dat beetje meer te geven overtreffen we verwachtingen en bouwen we aan duurzame relaties.

Frans van den Boorn, director Marketing & Strategic Markets EQUANS Nederland

“Binnen EQUANS zetten wij al jarenlang, naar volle tevredenheid, en met regelmaat USG MarCom in. Onze USG contactpersonen werken snel en effectief. Ze kennen ons bedrijf en weten wie zich bij ons op zijn/haar gemak zal voelen en goed zal presteren. Daardoor kunnen we meestal uit meerdere goede kandidaten kiezen en hoeven we alleen nog maar de allerbeste te selecteren!”


 

Frans-van-den-Boorn_Engie-Nederland