USG Marketing & Communications Oplossingen Detachering interim management
< Terug |Home > Onze oplossingen > Detachering & Interim management

Op zoek naar een interim professional?

Bij de invulling van een opdracht kijken we niet alleen naar cv’s of functieomschrijvingen, maar vooral naar het communicatievraagstuk dat binnen jouw organisatie speelt. Pas daarna kijken we wie die uitdaging het beste op kan pakken. Dat kunnen één of meerdere interim professionals zijn. Ze gaan bij jou aan de slag, wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s.

USG MarCom Oplossingen Detachering en interim management

USG Marketing & Communications professionals

Alleen de beste marketing- en communicatiespecialisten die we kunnen vinden, komen bij ons in vaste dienst. Op die manier kunnen we snel en efficiënt kwalitatief goede interim professionals inzetten. Belangrijke selectiecriteria voor onze interim professionals zijn: snelle inzetbaarheid (beperkte inwerktijd nodig), initiatief, ondernemerschap, zelfstandig werkend en resultaatgerichtheid.

Onze professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Wij werken samen.

Samen met bedrijven die ook vooruit willen. We versterken elkaar. Met één gezamenlijk doel: mensen en bedrijven succesvol maken. Nóg succesvoller. Dat doen we met onze unieke, op maat gemaakte marketing & communicatie oplossingen.

Neem contact met ons op

Raghda El Hri

Commercieel consultant Profit & Overig

06 18 59 32 70 E-mail
Roos Freriks

Recruiter

06 18 19 25 95 E-mail

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan