A personal fit
Passen wij bij jouw wensen & behoeften en pas jij bij USG MarCom? Met Neurolytics komen we daar op een leuke manier achter!

Perfect match!

In de wereld van morgen binden wij (steeds) meer adviseurs en organisaties op het vakgebied van marketing en communicatie. We bieden marketing en communicatie adviseurs een stabiele basis, alle kansen om te groeien en een voedingsbodem voor een carrière op maat. Daarnaast zijn we een thuis voor adviseurs die in de veiligheid van een vaste baan of opdracht genieten van dynamiek en afwisseling. 

USG MarCom onderscheidt zich door goed werkgeverschap en door een persoonlijke aanpak naar zowel adviseurs, freelancers en opdrachtgevers. Het programma Neurolytics helpt ons het wervings- en selectieproces van nieuwe adviseurs eenvoudiger en efficiënter te maken. Zo kan jij, als potentiële collega, zien of USG MarCom bij jou past en tegelijkertijd kunnen wij zien of jij in ons team past. Een win-win dus! 

 

USG MarCom - Algemeen directeur Marieke van Os

Samenwerken | USG MarCom
Belen Hein

Belén Hein, COO & Co-founder, Neurolytics

"In mijn carrière was een passende organisatie en werkomgeving de sleutel tot mijn eigen geluk en professionele groei. Ons bedrijf Neurolytics helpt kandidaten en organisaties uit te vinden hoe ze op het menselijke vlak passen, zodat mensen kunnen werken waar ze zullen uitblinken. Doe de test om het zelf te ontdekken! "

Je kan de test via je laptop maken. Aan het einde van de scan ontvang je een rapport (binnen 30 minuten) wat inzicht geeft over wat voor werkcultuur jou gelukkig maakt!


Proces

1. Resultaten scan
Je ontvangt binnen 30 minuten je resultaten. Je resultaten worden ook gedeeld met onze Corporate recruiters Yvonne Matze en Nicoline Cossee. Om je 'personal fit' te bespreken, plannen Yvonne en/of Nicoline dan graag een kennismakingsgesprek met je. 

2. Kennismakinggesprek
Jouw tevredenheid is van groot belang. We denken dan ook graag met je mee. Waar wil jij je in ontwikkelen? Wat heb je nodig van USG MarCom om te kunnen groeien? En wat vind jij belangrijk in het samenwerken met collega's? 

3.  (Mogelijke) Online assessment
Door middel van een online assessment kunnen we kijken naar jouw competenties en zien wie jij bent. Zo kunnen wij goed inschatten of je ervaring, ambities en je motivatie aansluiten bij onze organisatie.

4. Arbeidsvoorwaarden
Hebben wij die Personal fit? Mooi! Dan is het tijd om de praktische zaken zoals de arbeidsvoorwaarden en de startdatum met jou af te stemmen.

5.  Aan het werk
Yes! Welkom!! Jij start als USG MarCom adviseur! 

Vragen? Neem contact met ons op.

Yvonne Matze
Senior corporate recruiter
Nicoline Cossee  
Senior corporate recruiter