USG MarCom on Tour
Onze recruiter Nicoline Cossee trekt het land door! Zij gaat graag met jou in gesprek over jouw carrière en ambities in marketing en/of communicatie.

We komen naar je toe!

Onze Corporate Recruiter Nicoline Cossee trekt het land door. Wil je graag kletsen over jouw carrière, ambities of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in marketing en/of communicatie?

Leuk! Binnenkort is we in Den Bosch. Woon je daar in de buurt en ben je geïnteresseerd in een open en vrijblijvend gesprek? Schrijf je hieronder dan snel in en Nicoline neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Den Bosch: Donderdag 11 mei

USG MarCom Adviseur
Als adviseur kom je in dienst bij USG MarCom en werk je op interim basis aan diverse opdrachten. Wij bieden je een vaste basis, zodat jij kunt vlammen binnen de Rijksoverheid, bij gemeentes en provincies. Daarnaast stap je in de wereld van de zorg, bouw, energie en andere zakelijke dienstverleners. Je zal vanuit jouw expertise worden ingezet in verschillende rollen. We voeden je vakliefde en wakkeren jouw gedrevenheid aan. Hiermee ben jij in staat boven jezelf uit te stijgen en boven verwachting te presteren. Zo kan jij organisaties verder helpen en laten groeien!


Meld je aan voor een kennismaking
Nicoline Cossee  
Senior (corporate) recruiter

Waar wij elke dag voor gaan

In de wereld van morgen binden wij (steeds) meer marketing en communicatieadviseurs en organisaties langdurig aan ons op het vakgebied van marketing en communicatie. We bieden adviseurs een stabiele basis, alle kansen om te groeien en een voedingsbodem voor een carrière op maat. Daarnaast zijn we een thuis voor de USG MarCom adviseurs  die in de veiligheid van een vaste baan of opdracht genieten van dynamiek en afwisseling.

USG MarCom onderscheidt zich door goed werkgeverschap en door een persoonlijke aanpak. Wij geven gedurende de hele samenwerking nét dat beetje meer aandacht waardoor we verwachtingen overtreffen en onze goede naam wordt verstevigd en doorverteld.

USG MarCom en jij

Aanmelden

Meld je snel aan! Vol is vol!

 

Gewenste dag en plaats 
In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken